tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya.

Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Actualitat

Tàrraco celebra el seu 17è aniversari com a Patrimoni Mundial

El dissabte 3 de desembre hi haurà jornades de portes obertes i activitats als diversos espais patrimonials 27.11.2017
Des d’avui i fins al diumenge 3 de desembre, l’Ajuntament de Tarragona commemora el 17è aniversari de la declaració de Tàrraco com a Patrimoni Mundial. El dijous dia 30 tindrà lloc a la ciutat el Fòrum de Turisme Arqueològic per a professionals del sector i el lliurament del premi Tàrraco a la Fundació Privada Mútua Catalana.
 
El diumenge 3 de desembre la festa s’amplia per a tots els públics i tots els recintes patrimonials de la ciutat organitzen una jornada de portes obertes: les Muralles, el Pretori, el Circ, l’Amfiteatre i el Fòrum de la Colònia, a més del Museu Nacional Arqueològic, el Museu i la Necròpolis paleocristians i les vil·les romanes de Centcelles i els Munts.
 
Alguns dels espais patrimonials, com el Pretori, el Circ i l’Amfiteatre, aprofitaran la jornada de portes obertes per oferir activitats de recreació històrica per veure i sentir com vivien alguns dels habitants de l’antiga Tàrraco. També hi haurà música en viu en alguns dels espais.

Veure l'agenda d'activitats