Torna l'EFIM, el concurs de fotografia i patrimoni cultural per a joves | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Torna l'EFIM, el concurs de fotografia i patrimoni cultural per a joves

Convidem als joves a participar amb la seva mirada fotogràfica en la commemoració de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural 04.04.2018
Un any més torna l'EFIM, el concurs de fotografia i patrimoni cultural per a joves a través d'Instagram. L'EFIM vol apropar els joves al patrimoni, per tal que el coneguin, el valorin i el gaudeixin.

Amb la complicitat dels centres docents, proposa que els alumnes de secundària dels centres educatius de Catalunya participin en aquest concurs. Un jurat amb participació de professionals independents triarà les 30 fotografies finalistes.

Entre altres premis, els autors de les 10 millors guanyaran un viatge cultural de 4 dies que tindrà lloc al mes de desembre, acompanyats de responsables de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, a una ciutat europea per descobrir el seu patrimoni cultural.

En la seva dimensió internacional ha estat coordinat i liderat per la Generalitat de Catalunya i ha comptat des dels inicis amb l'apadrinament del Consell d'Europa. Des de l'any 1996 han participat a la vora de 300.000 joves provinents de setanta-sis països de tot el món que han obtingut més d'un milió i mig de fotografies.

Consulta les fotografies finalistes i guanyadores de les edicions anteriors.