Un Nadal ple d'activitats al patrimoni cultural de Catalunya | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Un Nadal ple d'activitats al patrimoni cultural de Catalunya

Prop de 150 activitats entre les que destaquen aquelles adreçades al públic infantil i familiar 19.12.2016
Els equipaments patrimonials de Catalunya han organitzat per aquestes festes de Nadal un ampli ventall d’activitats per gaudir del patrimoni i de la cultura en general. Entre l’oferta, adreçada a tots els públics, destaquen aquelles activitats adreçades als infants i a les famílies: des de tallers per aprendre la nostra història d’una manera lúdica i experimental, teatre i espectacles, cantada de nadales, conta-contes i exposicions que evoquen la celebració de les festes nadalenques.
                                                             
L’oferta cultural es pot consultar a la nova agenda en línia del web patrimoni.gencat.cat/nadal2016, impulsada per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura. Podràs triar entre una oferta de prop de 150 activitats organitzades per museus, monuments, arxius i biblioteques que s’han sumat a la iniciativa.
 
I, com cada any, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya edita una Carta als Reis Mags d’Orient amb un espai on els nens poden llistar els llibres que desitgen. Se n’editen prop de 60.000 exemplars per a totes les biblioteques públiques de Catalunya i va acompanyada d’una selecció de contes i novel·les que bibliotecaris i llibreters experts en literatura infantil i juvenil recomanen per l’any entrant. També la pots descarregar.
 
Trobaràs tota la informació a l’agenda de Nadal del patrimoni cultural català:  patrimoni.gencat.cat/nadal2016