Una Diada amb molta història al MHC | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Imatge: Museu d'Història de Catalunya

Una Diada amb molta història al MHC

Jornada de portes obertes i més activitats 06.09.2016
Aquest cap de setmana, 10 i 11 de setembre, el Museu d’Història de Catalunya celebra la Diada Nacional amb una jornada de portes obertes i més activitats.

Dissabte al matí el Museu proposa una passejada pels escenaris cabdals de la Guerra de Successió a Barcelona. L’itinerari guiat recorrerà els carrers dels centre de la ciutat on s’hi troben indrets com el baluard del migdia o el Fossar de les Moreres, on va produir-se el setge que va culminar l’11 de setembre de 1714.

Diumenge se celebra una jornada de portes obertes en la que l’accés al Museu i a les exposicions serà lliure i gratuït per a tothom. Podreu visitar l’exposició permanent, que permet conèixer la història de Catalunya des de la prehistòria fins a l’actualitat, l’exposició temporal “L’aventura d’aquell reporter belga al Tíbet” i accedir a la terrassa-mirador.

El mateix diumenge, el Museu proposa també una visita guiada als àmbits de l’exposició permanent que parlen sobre la Guerra de Successió i l’Onze de Setembre de 1714. La visita tindrà lloc cada 30 minuts de 10:30h a 13:30h.

Voleu aprofundir en la història? Consulteu més informació sobre la Guerra de Successió i l’Onze de Setembre.