Vota el teu monument favorit de Catalunya! | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Actualitat

Imatge del jaciment d'Empúries, un dels 10 monuments a votar - Foto: Jordi Play

Vota el teu monument favorit de Catalunya!

Una comissió d’experts ha seleccionat pel concurs 10 elements finalistes 21.03.2016
Les revistes Descobrir i Sàpiens, en col·laboració de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura, organitzen, entre el 16 de març i el 18 de maig, un concurs per triar el monument favorit dels catalans. Una comissió d’experts formada per historiadors i historiadores de l’art ha fet una selecció dels 10 monuments a votar.
 
Aquests són l’amfiteatre romà de Tarragona, el jaciment d’Empúries, l’església de Sant Climent de Taüll i el romànic de la Vall de Boí, el monestir de Santes Creus, el conjunt monumental de Sant Pere de Rodes, el castell de Miravet, el Palau de la Música Catalana, el Turó de la Seu Vella de Lleida, la Sagrada Família i el call jueu de Girona.
 
El concurs s’ha posat en marxa al web www.descobrir.cat. Fins el 30 de març, es pot votar qualsevol dels 10 monuments finalistes, i els dos elements que obtinguin menys votació quedaran eliminats. A partir del 30 de març, començaran les fases eliminatòries fins arribar a la final, que durarà una setmana i es resoldrà el dimecres 18 de maig.
 
Participa i vota el teu monument favorit!