Dia Internacional dels Museus

18 de maig

El Dia Internacional dels Museus se celebra cada 18 de maig des de l'any 1977 a tot el món. Un dia de l'any on els museus són els veritables protagonistes, obrint les seves portes i oferint una atractiva oferta d'activitats per sensibilitzar-nos a nosaltres, els seus visitants, de la seva importància en el desenvolupament de la societat.

Un museu per a cada dia


A Catalunya comptem amb 112 museus que es tradueixen, sumats a les seves extensions, en 227 equipaments museístics i 396 col·leccions obertes al públic i de temàtica molt diversa. Museus d'art, d'arqueologia i d'història, d'autor, d'etnologia, de paleontologia, de ceràmica, de zoologia, de cinema, de disseny... Un museu diferent perquè cada dia de l'any grans i petits descobreixin, aprenguin i gaudeixin de la història, la cultura i el coneixement, tot connectant amb les seves inquietuds i emocions. Quin és el teu? 


Una agenda en línia


Properament, podràs accedir a l'agenda en linía del Dia Internacional dels Museus perquè tinguis al teu abast, sigui a través de l'ordinador o a través d'un dispositiu mòbil, la programació completa del DIM 2018.