Sorteig d'estiu | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Sorteig d'estiu

Aquest estiu #ViuelPatrimoni

BASES DEL SORTEIG A INSTAGRAM #VIUELPATRIMONI

Aquest estiu volem que siguis tu qui ens descobreixi quins són els millors escenaris del patrimoni cultural de Catalunya. Per fer-ho t’animem a compartir a les xarxes socials les vostres experiències amb les etiquetes #ViuelPatrimoni i #patrimonicultural.

Quins museus visitaràs per fer passar la calor? Quins monuments ofereixen les vistes més espectaculars? A través de quins jaciments viatjaràs en el temps? Comparteix el teu estiu amb nosaltres i participa en el sorteig de fins a 20 passis per visitar més de 30 equipaments patrimonials amb la persona que desitgis.

Qui hi pot participar?
Qualsevol persona que tingui perfil a Instagram.

Qui organitza?
#ViuelPatrimoni és el programa d’activitats d’estiu de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura. Entre les propostes trobareu activitats per a tots els públics que tenen per objectiu fer que la ciutadania i els turistes que visiten Catalunya durant els mesos d’estiu coneguin i descobreixin el patrimoni cultural català d’una manera lúdica i diferent.

Més d’un centenar d’activitats culturals als museus, monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya t’estan esperant. Consulta totes les activitats a: http://patrimoni.gencat.cat/estiu
 
 Com participar-hi?
  1. Publica al teu perfil d’Instagram o a les teves Instagram Stories imatges espectaculars d’escenaris del patrimoni cultural de Catalunya. Poden ser museus, monuments, jaciments, paisatges culturals i patrimoni immaterial català o algunes de les activitats que s’organitzen arreu del territori aquest estiu.
  2. Volem donar a conèixer els teus escenaris de patrimoni preferits a tothom, per això et demanem que etiquetis les teves fotografies amb el hashtag #ViuelPatrimoni i #patrimonicultural.
  3. Demostra’ns que ets un/a gran fan del nostre patrimoni i segueix-nos a @patrimonigencat.
  4. Menciona’ns al nostre perfil d’Instagram perquè puguem veure les teves imatges.
  5. Per últim, no oblidis tenir el teu perfil d’Instagram obert, sinó no podrem veure les teves fotografies!
Pots participar amb totes les fotografies que vulguis, però només podràs guanyar un sol premi! Totes les imatges que participin en el concurs hauran d’haver estat fetes per tu.

Els participants del sorteig accepten la difusió de les imatges a través dels perfils de les xarxes socials de @patrimonigencat sempre indicant-ne l’autoria. Periòdicament farem difusió d’algunes de les millors fotografies.

No es tindran en compte aquelles imatges que siguin ofensives, que siguin fetes per una altra persona o que no guardin relació amb el sorteig de #ViuelPatrimoni.

Fins quan puc hi  participar?
Podràs participar entre el 15 de juliol i el 15 de setembre, ambdues dates incloses.

Quin és el premi?
Sortegem 20 passis perquè puguis visitar amb una altra persona més de 30 museus, monuments i jaciments de Catalunya.

Fotografies compartides al vostre perfil d’Instagram:
  • 5 passis entre les publicacions que hagis compartit al teu perfil d’Instagram durant el mes de juliol. Sorteig: dia 31 de juliol
  • 5 passis entre les publicacions que hagis compartit al teu perfil d’Instagram durant els mesos d’agost i setembre. Sorteig: dia 16 de setembre
Fotografies compartides a través d’Instagram Stories:
  • 5 passis entre les publicacions que hagis compartit a les teves Instagram Stories durant el mes de juliol. Sorteig: 31 de juliol.
  • 5 passis entre les publicacions que hagis compartit a les teves Instagram Stories durant els mesos d’agost i setembre. Sorteig: 16 de setembre.
El passi és vàlid fins al 31 de desembre del 2019 i inclou:
El sorteig de les imatges guanyadores es farà de manera aleatòria entre totes les fotografies que reuneixin els requisits de participació. Els noms de les guanyadores i guanyadors es faran públics els dies 31 de juliol i 16 de setembre.
 
AQUEST ESTIU, VIU EL PATRIMONI!