Aquest estiu, viu el patrimoni

Arriba l'estiu i, amb ell, museus, monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya s'omplen de més d'un centenar de propostes per a tots els públics perquè durant aquestes vacances visquis el nostre patrimoni cultural.

Escenaris únics perfectes per gaudir d'activitats culturals que et faran viure noves experiències en llocs plens d'història: cicles de música, concerts, espectacles de dansa, cinema a la fresca, jornades gastronòmiques, recreacions històriques, activitats familiars...


Viu un estiu ple de cultura!

Barcelona

Si passes les teves vacances d'estiu a les comarques de Barcelona, pots assistir a la 2a edició del festival 'Olèrdola, la ciutat perduda'; gaudir del concert de Joan Miquel Oliver a l'Anoia Folk, al Castell de Claramunt, o del cicle 'Sons de la Col·legiata', al Castell de Cardona; o participar del Museum Quiz Summer Tour que organitzen diversos museus de la ciutat comtal, entre ells el Museu d'Arqueologia de Catalunya; entre moltes altres propostes!

Veure activitats


 

Tarragona

A les comarques de Tarragona trobaràs propostes com el 'Mirarock', que aquest any celebra la seva 5a edició amb Sopa de Cabra, Roba Estesa i Mano's Rock; el Festival de Música de Santes Creus, que torna més solidari que mai; el mercat gastronòmic de Santa Teca al castell monestir d'Escornalbou; o l'espectacle 'Ramon Muntaner i la memòria dels reis a Santes Creus'. Tria la teva activitat!

Veure activitats

Lleida

Les comarques de Lleida s'omplen de música aquest estiu! Al Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig pots gaudir del jazz amb l'insòlit duo de Gemma Abrié amb el també contrabaixista Miquel Àngel Cordero; del festival 'La Pedra Parla' al Monestir de Vallbona de les Monges, on podràs veure, entre d'altres, Alart Quartet amb Mercè Pons; o del cicle 'Entre Rocs' a la Roca dels Moros del Cogul, on podràs gaudir del concert de guitarra de Leor Maltinski i Giuliano Belotti. 

Veure activitats

Girona

A les comarques de Girona pots divertir-te amb els concerts a Empúries d'Els Amics de les Arts, Blaumut o Leiva; aprendre amb les visites teatralitzades al jaciment; assistir al 17è Festival de Música de Sant Pere de Rodes, amb actuacions de piano i música de cambra; viure la 25a Schubertíada a Vilabertran; fer un passeig per Ullastret per conèixer els racons que van inspirar a Josep Pla; o conèixer la història del Monestir de Sant Pere de Galligants amb una visita ben especial. T'apuntes?

Veure activitats