Activitats

Casa Museu Prat de la Riba
La bona vida
Quan?

7 de març de 2021 a les 12 h.

On?

Casa Museu Prat de la Riba

Som 8.000 anys abans de Crist. Queden molt lluny els temps on l'home era caçador-recolector i uns nous costums comencen a estendre's per tot el món. Tot? No, tot no! Hi ha una petita comunitat que es resisteix al progrés del neolític i defensa la bona vida del paleolític.

7 de març de 2021 a les 12 h.

Entrada gratuïta.
Aforament limitat.
Concert familiar.

Premi Enderrock 2020 al millor disc per a públic familiar.

 

Cartell

Després d'explicar-nos els secrets de la nit i de volar com orenetes, les 2princesesbarbudes es posen dins la pell dels primers humans per explicar-nos la seva vida i costums.

Un concert per a tota la família amb cançons pop plenes d'humor tocades amb instruments petits i de joquina. Us quedareu de pedra!

 

Foto 1

Intèrprets

Helena Casas, acordió petit, pianet i veu.
Marc Marcé, guitarra elèctrica de tres cordes, ukulele, melòdica, pianet i veu.
Marc Poch, bateria de joquina i veu.
Toni Vilaprinyó, baix petit i veu

 

Foto 2

2princesesbarbudes

"Cançons pop fetes amb instruments petits i de joquina. Lletres divertides, imaginatives, plenes d'humor i lliures de moralismes. Aquesta recepta permet a 2princesesbarbudes arribar tant als petits com als grans en una proposta realment per a tots els públics".

"Podríem dir que una princesa canta i que un barbut hi posa els micròfons. i també podríem dir que una barbuda dibuixa i un príncep toca els acords. Un barbut que és princesa i una princesa que és barbuda, això sí que és veritat. Entre guitarretes blaves, timbals plasticosos i acordions desafinats hi trobareu Marc Marcé i Helena Casas fent música pop amb instruments petits i de joquina.

 

Foto 3

Logo

© Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural