Un Nadal ple de cultura | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Un Nadal ple de cultura

El patrimoni cultural de Catalunya vol celebrar amb tu el Nadal. Podràs gaudir de visites guiades especials, mostres de pessebres, exposicions... Els grans protagonistes seran els més petits: podran fer decoració nadalenca a Empúries, guarnir el bastó per fer cagar el tió al Museu d'Art de Girona... I, com cada any, una de les cites més màgiques serà l'arribada del Patge Xiu-Xiu al mNACTEC: no oblideu portar-li la carta als Reis Mags!

Consulta tota la programació especial d'aquestes dates per gaudir del patrimoni cultural de Catalunya.

Torna un any més el Nadal al Museu

Del 6 de desembre al 7 de gener, els 26 museus de la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona s’uneixen en la 5ª edició de 'Nadal al Museu' per oferir una àmplia oferta d’activitats familiars. Enguany els nens i nenes es transformaran en petits detectius per descobrir els missatges secrets que amaguen els museus. Una bona oportunitat per descobrir amb familia els museus de les comarques de Girona!

Més informació

Descarrega't la Carta als Reis

Ja teniu la Carta als Reis? El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya edita cada any un model en català amb un espai on els nens i nenes poden llistar els llibres que desitgen. La d'enguany està il·lustrada per Cristina Losantos Sistach. La trobareu a totes les biblioteques públiques de Catalunya i també la podeu descarregar en línia. No feu tard, els patges reials ja són de camí!

Descarrega la carta | Descarrega el sobre