tancar

El 2018 celebrem l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. Una oportunitat única per descobrir la riquesa i diversitat del nostre patrimoni. Monuments i jaciments, paisatges, festes i tradicions, coneixements transferits i expressions de la creativitat humana, col·leccions conservades i gestionades per museus, biblioteques i arxius. Tot un món per descobrir!

+info

Actualitat

JEP 2015, la festa del patrimoni europeu

JEP 2015, la festa del patrimoni europeu

A l’octubre tornen les Jornades Europees del Patrimoni: la festa del patrimoni europeu!

Una edició dedicada a descobrir el llegat industrial 28.09.2015

Un any més, octubre és sinònim de portes obertes i activitats al patrimoni català i europeu. Un any més arriben puntuals les Jornades Europees del Patrimoni (JEP), que se celebraran els dies 9, 10, 11 i 12 d’octubre de 2015.

Enguany, el Consell d’Europa posa especial èmfasi a potenciar el patrimoni industrial; serà una bona ocasió per posar de relleu la importància històrica de l’activitat industrial a Catalunya i els nombrosos testimonis que se’n conserven i posseeixen un valor històric, tecnològic, social o arquitectònic.

Les JEP són la festa del patrimoni i els diferents municipis i entitats organitzen un seguit d’activitats gratuïtes per a tots els públics: visites guiades, concursos fotogràfics, representacions teatrals o concerts...

Pots consultar les més de 350 propostes a l’Agenda del Departament de Cultura.

 

Les jornades al mòbil. També pots consultar totes les activitats des del teu mòbil amb l’aplicació CloudGuide.