Promocions | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Promocions

Gaudeix d'aquestes promocions i apropa't al patrimoni cultural català com mai ho has fet!

2x1 per visitar el nostre patrimoni culturalL’únic requisit per gaudir d’aquesta promoció és fer la compra d’entrades físicament a l’Oficina d’Informació del Palau Moja (Portaferrisa, 1. Barcelona). Consulta la llista dels equipaments que pots visitar amb el 2x1.


'Girona Episcopal', una sola entrada per a tres conjunts patrimonialsJa pots gaudir de l’entrada conjunta 'Girona Episcopal', que permet visitar a un preu reduït de 10 euros la Catedral, la Basílica de Sant Feliu i el Museu d’Art de Girona, que ocupa l’antic Palau Episcopal. Tres conjunts patrimonials que resulten imprescindibles i complementaris per descobrir la història i l’art de la diòcesi gironina. Els coneixes?

La Catalunya Cistercenca, tres monestirs reials amb una sola entradaConeixes els tres monestirs reials de Catalunya? Poblet, Santes Creus i Vallbona, tres conjunts monumentals excepcionals, tant per la seva bellesa arquitectònica com per la seva essència espiritual. Es troben dins la Ruta del Cister i ara es poden visitar tots tres amb una sola entrada. El tiquet conjunt, amb validesa d’un any, permet també visitar altres museus i monuments del territori. Consulta aquí les condicions. 

La nostra Comunitat

#patrimonigencat