tancar

Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya.

Trobaràs moltes idees per inspirar-te!

+subscriure'm

Promocions

Gaudeix d'aquestes promocions i apropa't al patrimoni cultural català com mai ho has fet!

2x1 per visitar el nostre patrimoni culturalL’únic requisit per gaudir d’aquesta promoció és fer la compra d’entrades físicament a l’Oficina d’Informació del Palau Moja (Portaferrisa, 1. Barcelona). Consulta la llista dels equipaments que pots visitar amb el 2x1.


'Girona Episcopal', una sola entrada per a tres conjunts patrimonialsJa pots gaudir de l’entrada conjunta 'Girona Episcopal', que permet visitar a un preu reduït de 10 euros la Catedral, la Basílica de Sant Feliu i el Museu d’Art de Girona, que ocupa l’antic Palau Episcopal. Tres conjunts patrimonials que resulten imprescindibles i complementaris per descobrir la història i l’art de la diòcesi gironina. Els coneixes?

La Catalunya Cistercenca, tres monestirs reials amb una sola entradaConeixes els tres monestirs reials de Catalunya? Poblet, Santes Creus i Vallbona, tres conjunts monumentals excepcionals, tant per la seva bellesa arquitectònica com per la seva essència espiritual. Es troben dins la Ruta del Cister i ara es poden visitar tots tres amb una sola entrada. El tiquet conjunt, amb validesa d’un any, permet també visitar altres museus i monuments del territori. Consulta aquí les condicions.