Promocions | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Promocions

 

Ja coneixes aquestes promocions?

Et permetran apropar-te al patrimoni cultural català com mai ho has fet!Gaudeix de 29 espais de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural tantes vegades com vulguis durant un any!

El nostre patrimoni amaga històries extraordinàries, et donem la benvinguda amb el nou carnet De Bat a Bat! Pots triar entre la modalitat individual (ús personal i intransferible) i la modalitat multipersonal (ús personal i intransferible més 3 acompanyants com a màxim, ja siguin amics, companys, familiars,..).

Compra el teu abonament 


 La Catalunya Cistercenca, tres monestirs reials amb una sola entrada

Coneixes els tres monestirs reials de Catalunya? Poblet, Santes Creus i Vallbona, tres conjunts monumentals excepcionals, tant per la seva bellesa arquitectònica com per la seva essència espiritual. Es troben dins la Ruta del Cister i ara es poden visitar tots tres amb una sola entrada.


Compra el teu carnet Descobreix les 4 seus del MNAT a un preu reduït

Endinsa't a la Tàrraco romana amb l'exposició de síntesi TARRACO/MNAT al Tinglado 4, explora el Museu i Necròpolis Paleocristians, la Vil·la romana dels Munts i el Conjunt Monumental de Centcelles. Per comprar el teu MNAT Tiquet només caldrà que seleccionis una de les quatre seus i que marquis la casella per adquirir l'entrada de la visita, t'apareixerà l'opció de la tarifa conjunta.


Aconsegueix la teva entrada conjuntaViu el MAC visitant 5 seus, al preu d'una

Viatja en el temps visitant les cinc seus del Museu d'Arqueologia de Catalunya. El MACticket és un passaport que et permetrà accedir al MAC Barcelona, al MAC Empúries, al MAC Girona, al MAC Olèrdola i al MAC Ullastret tot gaudint d'interessants descomptes i avantatges.

Comença a completar els 5 segells

'Girona Episcopal', una sola entrada per a tres conjunts patrimonials

Ja pots gaudir de l’entrada conjunta 'Girona Episcopal', que permet visitar a un preu reduït de 10 euros la Catedral, la Basílica de Sant Feliu i el Museu d’Art de Girona, que ocupa l’antic Palau Episcopal. Tres conjunts patrimonials que resulten imprescindibles i complementaris per descobrir la història i l’art de la diòcesi gironina. Els coneixes?


Coneix tots els detalls de l'entrada 

La nostra Comunitat

#patrimonigencat