Un Nadal ple de cultura | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Un Nadal ple de cultura

El patrimoni cultural de Catalunya vol celebrar amb tu el Nadal. Podràs gaudir de visites guiades especials, mostres de pessebres, exposicions... Els grans protagonistes, però, seran els més petits: podran fer decoració nadalenca a Empúries, fanalets al MAC Girona, la seva pròpia corona pel Tortell de Reis al Museu d'Art de Girona o escoltar contes de Nadal al Museu d'Història de Catalunya... Com cada any, una de les cites més màgiques serà l'arribada del Patge Xiu-Xiu al mNACTEC: no oblideu portar-li la carta als Reis Mags!

Consulta tota la programació especial d'aquestes dates per gaudir del patrimoni cultural de Catalunya.
Guanya experiències amb #visitmuseum!

Una copa de vi al Palau de Maricel, visites guiades exclusives a diversos museus, un show-cooking de cuina marinera... Del 12 al 22 de desembre, pots guanyar aquestes i moltes més experiències amb Visitmuseum. Cada dia a primera hora del matí, al perfil de Facebook de patrimoni.gencat, publicarem una pregunta sobre un museu català. Durant tot el dia pots publicar la resposta correcta als comentaris i a les 20 h publicarem els guanyadors!

Consulta les bases

Descarrega't la Carta als Reis

Ja teniu la Carta als Reis? Com cada any, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya ha editat un model en català amb un espai on els nens i nenes poden llistar els llibres que desitgen. La d'enguany ha estat il·lustrada per Bruna Valls.  La trobareu a totes les biblioteques públiques de Catalunya però també la podeu descarregar en línia. No feu tard, els patges reials ja són de camí!

Descarrega la carta | Descarrega el sobre

Nadal als museus de Girona

Fins al 7 de gener, els 26 museus de la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona s’uneixen en la 3ª edició de 'Nadal al Museu' per oferir una àmplia oferta d’activitats familiars. Els més petits tindran un repte: cercar les quatre estrelles del Nadal que s'han perdut a les instal·lacions dels museus convertits en superherois i superheroïnes. Hi ha molts premis en joc!

Més informació