Sorteigs de Nadal | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Sorteigs de Nadal

Bases dels sorteigs de Nadal a Instagram #DeBataBat

Participa en els sorteigs de De Bat a Bat i guanya un abonament anual per conèixer 29 espais imprescindibles del Patrimoni Cultural de Catalunya!


Segon sorteig: del 4 al 5 de gener de 2022


Qui hi pot participar?

Qualsevol persona que tingui un perfil d’Instagram.

Com hi pots participar?

  • Respon correctament les 10 preguntes del Quiz de les stories del perfil a Instagram de @patrimonigencat

Fins quan hi pots participar?

Pots participar en el concurs fins al 5 de gener a les 16h. 

Quan es farà el sorteig?

L’elecció dels guanyadors es farà de manera aleatòria entre tots els usuaris que encertin correctament les preguntes i es realitzarà el 5 de desembre del 2021.

Quin és el premi?

Hi haurà 5 guanyadors. Cada guanyador rebrà 1 abonament individual que serà vàlid durant tot un any a partir del moment de la seva activació a algun dels equipaments visitables. L'abonament t'obre les portes dels 29 museus i monuments de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural, tantes vegades com vulguis, durant 365 dies. Primer sorteig: del 18 al 23 de desembre de 2021


Qui hi pot participar?

Qualsevol persona que tingui un perfil d’Instagram.

Com hi pots participar?
  • Segueix-nos a l'Instagram de @patrimonigencat
  • Menciona en un comentari quin equipament t'agradaria visitar primer i etiqueta amb qui voldries compartir l'experiència en el post d'Instagram publicat el 18 de desembre de 2021.

Fins quan hi pots participar?

Pots participar en el concurs fins al 23 de desembre a les 00h

Quan es farà el sorteig?

L’elecció dels guanyadors es farà de manera aleatòria entre tots els comentaris que reuneixin els requisits de participació i es realitzarà el 24 de desembre del 2021.

Quin és el premi?

Hi haurà 2 guanyadors. Cada guanyador rebrà 1 abonament multipersonal que serà vàlid durant tot un any. L'abonament t'obre les portes dels 29 museus i monuments de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural amb un màxim de 3 persones més, tantes vegades com vulguis, durant 365 dies. 

 

Política de privacitat

Consulta aquí la política de privacitat de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Per a més informació o consultes, escriu un correu electrònic a agenciapatrimoni@gencat.cat

La nostra Comunitat

#patrimonigencat