Activitats

Poblat ibèric del Coll del Moro
22è cap de setmana ibèric a Coll del Moro
Quan?

1 i 2 d'octubre de 2022

On?

Poblat ibèric del Coll del Moro

Més detalls
Preu
Totes les activitats són gratuïtes

22è cap de setmana ibèric al Poblat ibèric del Coll del Moro de Gandesa

1 i 2 d'octubre de 2022

Com cada any pel primer cap de setmana d'octubre es presenta una gran oportunitat per conèixer com era la gent de les nostres terres fa 2.200 anys. El Cap de Setmana Ibèric és l'esdeveniment anual de la Ruta dels Ibers més important i que atrau més visitants als jaciments ibèrics de tot Catalunya.

Una festa que retorna a la vida els vestigis de fa més de 2.200 anys, oferint un gran ventall d'activitats al voltant de la cultura ibèrica: visites guiades, visites teatralitzades, tallers, reconstruccions històriques, tasts de menjars i de begudes... una varietat d'opcions per tots els gustos i públics!

Cada any s'escull un tema sobre el qual se centrarà aquesta gran festa. Aquest 22è Cap de Setmana Ibèric es dedicarà a l'enigma de la llengua ibèrica. Us convidem a aprendre tot el que s’ha descobert fins ara entorn aquest fascinant aspecte de la cultura ibèrica, l'escriptura, desenvolupada a partir del segle V aC, la qual continua sent una gran incògnita sense resoldre: la podem llegir, però no sabem què signifiquen les seves paraules!

Programa

Dissabte 1 d'octubre
12 h: Visita guiada al jaciment a càrrec dels arqueòlegs responsables de l'excavació
16 h: Activitat familiar  Desxifrem la cultura ibèrica: petits fragments

Diumenge 2 d'octubre
10 i 12.30 h: Visita guiada al jaciment a càrrec dels arqueòlegs responsables de l'excavació
 

Totes les activitats són gratuïtes.
Places limitades amb reserva prèvia al 977 638 556 i a reservesmonuments.acdpc@gencat.catAltres jaciments amb activitats: 
CIUTAT IBÈRICA DEL MOLÍ D’ESPÍGOL – TORNABOUS
CIUTAT IBÈRICA CASTELLET DE BANYOLES – TIVISSA

 

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural