Activitats

Castell de Miravet
Mirarock
Quan?

Dissabte, 2/07/2022

On?

Castell de Miravet

Preu
12 € anticipada - 17 € taquilla

Una nit de música en català entre les pedres mil·lenàries del castell templer de Miravet

Dissabte, 2/07/2022

 

Cartell

Dissabte 2 de juliol

Hora: 22.30 h

Preus: Anticipada 12 € / Taquilla el dia del concert 17 €

Venda entrades i a l'Ajuntament de Miravet

Els menors de 16 anys hauran d'anar obligatòriament acompanyats d'un adult.

L'organització habilita un servei d'autobús gratuït per accedir al castell dues hores abans de començar el concert i dues hores després de la seva finalització.

Els Pets

El trio tarragoní Els Pets interpretarà les cançons de "1963", el tretzè disc de la seva carrera en el qual demostren el seu bon moment de forma presentant 12 cançons de melodies inspiradíssimes i lletres amb ànima. Els Pets interpretaran també algunes de les cançons que han marcat la seva carrera i que ja formen part de la història musical del país.

Maria Jacobs

Maria Jacobs presentarà el seu tercer disc "Et porto escrit". La cantant de Valls es reiventa en aquest darrer disc amb una proposta molt ballable d'estil pop amb tocs de funk i rock. Serà una bona ocasió per gaudir de la posada en escena d'una artista emergent que, tot i la seva joventut, presenta una trajectòria musical important amb tres discs a la butxaca.

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural