Activitats

Castell de Claramunt
26è Festival Anoia Folk
Quan?

Dissabte, 3 de setembre

On?

Castell de Claramunt

Preu
10 €

Arriba la 26ena edició de l'Anoia Folk al Castell de Claramunt. Com sempre, la primera part del festival estarà dedicada al públic familiar. 

Dissabte, 3 de setembre

PROGRAMA

20.30 h - Els músics del Parc i contes amb Laia Forcadell
La formació va sorgir quan una colla de pares i mares, es troben al parc Garcia Fassas d'Igualada tots els dijous a la tarda per acompanyar la seva mainada. Que millor que portar instruments musicals i fer sonar a l'aire lliure unes boniques melodies infantils?

Doncs així van néixer "Els Músics del Parc" i així ha sigut durant deu anys. Passat tant de temps, la mainada s'ha fet gran, com també l'amistat i tot el que han viscut. Això els ha empès a seguir tocant junts. Ara però, sobretot amb versions del Pop Acústic, amb aires de  bluegrass, tot amanit amb algunes sorpreses... 

Un concert enèrgic però tendre al mateix temps, un cant a la vida comunitària i a l'amistat. Un concert que anirà a companyat de la contista Laia Forcadell.

Músics del parc

21.45 h - Indie Folk amb Mimi Rose
La igualadina Míriam Riba Rossy presenta les seves cançons en solitari en el seu debut musical en el festival. 

Mimi Rose

22.30 h - Concert de Mireia Vives i Borja Penalba
Acompanyats dels músics Sergi Carós -baix i veus- i Marta Margaix -violinista i molt més-, Mireia Vives i Borja Penalba fan un viatge pels camins que junts han trepitjat al llarg dels últims cinc anys, i ens ho mostren en forma de cançons, amb la peculiar coherència de les pròpies contradiccions, amb la passió de qui estima la terra, amb la ràbia de qui veu llibertats empresonades, o amb l'estima per l'univers poètic de Montserrat Roig, Joanjo Garcia, Maria Mercè Marçal, David Caño, Salvat-Papasseit, Roc Casagran, Bob Dylan o Leonard Cohen. Eclèctics i heterogenis, pinten l'escenari amb notes de folk, cançó d'autor, pop-rock, cabaret gamberro o cobla republicana i feminista. És així com Mireia&Borja veuen i entenen el món, amb cançons que els colpegen i doten de sentit el què els envolta. Això sí, dins de tanta varietat el duet té un objectiu clar: Compartir el seu camí amb tu.

Borja Penalva i Mireia Vives

PREUS
El preus del festival són populars. Amb el Carnet Jove s'aplicarà un 50% de descompte al preu de l'entrada. 

  • Adults (a partir de 16 anys): 10 €
  • Menors de 6 a 15 anys: 5 €
  • Menors de 0 a 5 anys: Gratuït

Lloc: Castell de Claramunt (20 minuts a peu i servei d'autobús davant l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt de les 19h a  1h de la matinada). Tot i que recomanem pujar a peu, només són 20 minuts. 

Anoia Folk 2022

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural