Activities

Santes Creus Royal Monastery
Blanca d'Anjou: Un passeig amb la cort reial
When?

Dissabte 29 de juny

Where?

Santes Creus Royal Monastery

More details
Price
Gratuït

El projecte Escenaris de la Història vol donar a conèixer la història del nostre país, a partir dels indrets i els monuments on va succeir.

Desenvolupat per la Xarxa de Museus d'Història i Monuments de Catalunya, te la voluntat d’explicar la història de Catalunya des de la “microhistòria i la quotidianitat” i es crea amb la idea d’anar incorporant nous escenaris que ajudin a explicar la nostra història.

El Reial Monestir de Santes Creus és un dels 14 escenaris que integren aquest projecte de divulgació cultural i sota el títol 'Blanca d’Anjou i la relació de la reialesa amb el monestir” tothom qui ho vulgui podrà acostar-se a conèixer el lloc i la veu de la seva protagonista.

Blanca d’Anjou rebrà els visitants que, acompanyats per uns membres molt especials de la cort reial, podran conèixer la vida d’aquesta reina i diferents espais del monestir. Una proposta de teatre i música que durà a terme la companyia Teatralitzat.

 

b

Dissabte 29 de juny

DATA: Dissabte 29 de juny

HORARI: A les 18h i a les 20h (aforament limitat)

PREU: Gratuït

INFORMACIÓ I RESERVA D'ENTRADES: Pots reservar la teva entrada en el següent enllaç.

ADREÇA DE L’EQUIPAMENT

Plaça Jaume el Just, s/n
43815 Aiguamúrcia (Alt Camp)

Logo

accessibilitylegal notice and privacy policy | cookies | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural