Activitats

Palau Moja
Entreveus: Cantar una història
Quan?

Dijous, 18 d'abril a les 19h

On?

Palau Moja

Més detalls

Els amics de les arts

Dijous, 18 d'abril a les 19h

Durant una hora i mitja, el Saló del Vigatà del Palau Moja s'omplirà de música i històries. Una cançó pot ser un conte, una història, una pel·lícula, un viatge al món dels somnis, una anècdota, un trosset de les nostres vides que esdevé ficció, un exercici d’oralitat, un musical, una batalleta del teu avi, un acudit, una llegenda certa com la vida mateixa, una faula, una gran epopeia i la més petita de les rondalles.

Sabent que una cançó pot ser totes aquestes coses i moltes més, Els Amics de les Arts oferiran un acte on posaran veu a les seves cançons més narratives, les seves històries transformades en música. En un format íntim i en un entorn privilegiat, el Joan Enric, el Ferran i el Dani cantaran històries i explicaran cançons.

L'actuació acabarà amb una copa de vi al pati del Palau.

Els Amics de les Arts: Àmpliament coneguts a casa nostra, i amb una trajectòria de gairebé 20 anys, Els Amics de les Arts és un grup de música que neix l'any 2005 a Barcelona. Els seus components són actualment Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué. El seu estil es pot catalogar de pop rock amb pinzellades de música electrònica, i han esdevingut clars referents dins la música en català.

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural