Activitats

Ciutat ibèrica del Molí de l'Espigol
Festival a2m
Quan?

Dissabte, 26 d'agost

On?

Ciutat ibèrica del Molí de l'Espigol

Més detalls
Preu
2€

El jaciment de l'antiga ciutat ilergeta del Molí d'Espígol de Tornabous és l'escenari escollit per cloure la segona edició del Festival a2m del municipi de Tornabous. Hi actuaran La Guilla Teatre i Berta Puigdemasa & Júlia Ferrero.

Dissabte, 26 d'agost

L’a2m és un festival itinerant que convida a descobrir espais singulars i oberts dels pobles del Tarròs, la Guàrdia d’Urgell i Tornabous.

17 h La Guilla Teatre
Espectacle de petit format, on els contes en són els protagonistes, que manté l’estil i l’estètica que defineix la companyia.

Han arribat dos personatges estranys i molt curiosos a la vila, semblen viatjants, ningú els ha vist mai. Són la Filigrana Gràcia i en Josep Tour. Van acompanyats del seu atractiu, misteriós i inseparable carro carregat d’històries que han anat recollint per arreu al llarg dels anys. Si obriu bé els ulls i pareu bé les orelles, amb molt de gust us explicaran el perquè del seu ofici, l’ofici dels Trobadors! Amb les sorpreses que amaga el seu carro es guanyen la simpatia de grans i petits. I ara silenci que el carro s’obre i… sembla que comencen!

18 h Visita guiada gratuïta al jaciment, amb Iber.cat

19.30 h Transparències amb Berta Puigdemasa & Pau Elias
Transparències és una experiència sonora a través de la fusió de dos instruments ben peculiars. El so embolcallador i majestuós de l’arpa unit al so cristal·lí de les ampolles de vidre afinades segons la quantitat d’aigua del Botellòfon, ens faran viatjar cap a indrets que no ens deixaran indiferents.

 

T’has de portar la cadira, coixí, estora per seure!

Tota la informació del programa a a2m.cat

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural