Activitats

Castell de Cardona
Cicle Espais - 12a edició
Quan?

Diumenge, 4 de setembre a les 19 h

On?

Castell de Cardona

Preu
10 €

La dotzena edició del Cicle Espais clourà amb un concert inèdit a la col·legiata del Castell de Cardona, el diumenge 4 de setembre a les 7 de la tarda, amb el grup barceloní Ginestà

Diumenge, 4 de setembre a les 19 h

19 h
Concert inèdit amb Ginestà

GINESTÀ, la banda encapçalada pels germans Júlia i Pau Serrasolsas presenta el seu nou àlbum, “Suposo que l’amor és això” (Kasba Music, 2022). Es tracta del tercer disc del grup, després d’una gira de més de 80 concerts els dos darrers anys.

“Suposo que l’amor és això” és un disc conceptual, que al llarg de les seves deu cançons, pretén exposar diferents perspectives de l’amor.

Per la producció del nou treball, els germans han treballat conjuntament amb en Cesc Valverde (Xicu). Enregistrat a La Royuela Studio, de la mà d’en Xavier Clop i en Quique. Mesclat i masteritzat a Gravacions Silvestres per en Marc Parrot, es preveu que l’àlbum propulsarà a GINESTÀ com a una de les noves bandes referència dins del panorama musical català.

Musicalment, GINESTÀ proposa una nova sonoritat, més sofisticada i contemporània. Melodies electròniques i sintetitzadors acompanyen les lletres, dolces i sinceres.

L’Adrián Martos ha estat un cop més l’encarregat de representar en imatges la proposta dels germans. Amb una estètica inspirada en els anys setanta, el director ha creat un món que transporta a l’espectador a les etapes d’institut i joventut, allà on l’amor es manifesta de la manera més innocent. Aquest imaginari queda plasmat a la portada de l’àlbum i als deu nous vídeos, que acompanyen cada una de les pistes.

“Suposo que l’amor és això” veurà la llum el 4 de febrer. Tanmateix, l’any 2021 GINESTÀ ens va fer un petit avançament de l’àlbum amb “L’Eva i la Jana”, que acumula més d’1.5 milions de reproduccions en nou mesos i va aconseguir viralitzar un ball a la plataforma TikTok, i “L’Últim Ball”, amb un videoclip amb la Laia Manzanares com a protagonista, que en dos mesos ha arribat a les 200 mil reproduccions.

Podrem gaudir del nou directe de la banda a les presentacions de Barcelona i Girona: 31 de març a la Sala Apolo, dins del Cruïlla de Primavera i el 2 d’abril a La Mirona, gràcies al Festival Strenes.

Ginestà son:

Júlia Serrasolsas (veu) – Pau Serrasolsas (veu i guitarra) – Andrea Puig (guitarra elèctrica) – Cesc Valverde (bateria)

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural