Activitats

Castell de Miravet
El castell de Miravet, l'últim bastió dels templers catalans
Quan?

Dissabtes 27 de juliol i 10 i 24 d'agost

On?

Castell de Miravet

Més detalls
Preu
8€ adults, 4€ de 8 a 16 anys i gratuït menors de 8 anys

Any 1308, els darrers sis cavallers templers que resistien el setge al castell de Miravet decideixen claudicar, exhausts, malalts i envoltats de penúries. Només un any abans, aquests mateixos cavallers no s’haguessin imaginat mai arribar a aquest extrem ni patir aquest setge tant perllongat!

Quin es l’origen de l’Orde del Temple? Com vivien els Templers? Perquè eren coneguts com els soldats de Crist? Com va esdevenir el Castell de Miravet la seu de l’Orde del Temple a la Corona d’Aragó? Com era la vida dins un castell templer?

Un protagonista, un templer. La seva història, la seva vida, el seu relat. Una nova experiència històrica per descobrir el castell de Miravet amb un dels seus protagonistes en temps de setge!

Dissabtes 27 de juliol i 10 i 24 d'agost

EDAT RECOMANADA

A partir de 10 anys.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

DATES I HORARIS

  • Juliol: dissabte 27 a les 11h
  • Agost: dissabtes 10 i 24 a les 11h

PREU: 8€ adults, 4€ de 8 a 16 anys i gratuït menors de 8 anys

DURADA: 50 minuts

IDIOMA: català antic

CAL INSCRIURE’S-HI PRÈVIAMENT? La compra de les entrades es realitzarà online. Per més informació podeu contactar amb reservesmonuments.acdpc@gencat.cat o al telèfon 977 63 85 56.

ADREÇA DE L’EQUIPAMENT

Camí del Castell, s/n
43747 Miravet (Ribera d'Ebre)

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural