Activitats

Castell de Miravet
Visita guiada al castell de Miravet

El castell de Miravet, una fortalesa situada sobre un turó imponent i envoltada per una muralla de 25 metres d’alçària que sembla sorgir de les roques, domina el curs de l’Ebre i les terres del voltant. El fet de ser un emplaçament estratègic ha comportat que des de la prehistòria s’hi hagin anat succeint els assentaments i, així mateix, que tingués un paper important en diferents conflictes.

Avui encara es poden apreciar una part de les estructures d’una fortalesa andalusina sobre la qual es va aixecar el castell templer, immediatament després de la conquesta d’aquestes terres per part de Ramon Berenguer IV. El castell va ser donat a l’orde del Temple, que el va convertir en la seu de la província templera de Catalunya i Aragó. Aquest fou el període de màxim poder i esplendor de la història de Miravet. La fi d’aquesta etapa va significar també l’episodi més dramàtic de la seva història, amb un setge de més d’un any que va precedir la desaparició de l’orde del Temple.

Visita guiada pel monument per conèixer els espais més emblemàtics del castell i descobrir, alhora, la història dels templers i l’arquitectura.

Tot l'any

EDAT RECOMANADA;

A partir de 8 anys.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

DATES I HORARIS

Juny: dissabte 22, diumenge 23 i dilluns 24: 11:00 català i 12:30 castellà

Del 30 de juliol a l’1 de setembre:

  • Dimarts i dijous: 11:00 català
  • Dimecres, divendres i diumenge: 11:00 castellà

Novembre:

  • Divendres 1, dissabte 2 i diumenge 3: 11:00 català i 12:30 castellà

Desembre:

  • Divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8: 11:00 català i 12:30 castellà

DURADA: 60 minuts

CAL INSCRIURE’S-HI PRÈVIAMENT? La compra de les entrades es realitzarà online. Per més informació podeu contactar amb reservesmonuments.acdpc@gencat.cat o al telèfon 977 63 85 56.

ADREÇA DE L’EQUIPAMENT

Camí del Castell, s/n
43747 Miravet (Ribera d'Ebre)

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural