Activitats

Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes
Visita guiada amb llengua de signes a Sant Pere de Rodes
Quan?

Dissabte, 8 d'octubre a les 12 h

On?

Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes

Activitat gratuïta.
Reserva prèvia necessària a reservesspv.acdpc@gencat.cat

Hora: 12 h en català

Dissabte, 8 d'octubre a les 12 h

En el marc de les Jornades Europees del Patrimoni, us proposem una visita guiada amb servei d’interpretació en llengua de signes catalana (LSC) al monestir de Sant Pere de Rodes. Es visiten els espais més emblemàtics del monestir  descobrint la història i arquitectura d'aquesta joia del romànic català.

Al capdamunt de la serra de Verdera s'aixeca un dels conjunts monumentals més interessants per conèixer el món medieval. En aquest espai es reuneixen tres elements que representen els puntals de la societat feudal: els que resen, al monestir de Sant Pere de Rodes; els que produeixen, al poblat de Santa Creu, i els que lluiten, al castell de Verdera.

El centre del conjunt és el monestir de sant Pere, que va esdevenir el monestir més important del comtat d'Empúries tant pel paper rellevant dels seus abats com per ser un important centre de pelegrinatge gràcies a les relíquies que custodiava.

Més informació sobre les Jornades Europees del Patrimoni 2021: https://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2022/

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural