activitats educatives

Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes
Descobreix Sant Pere de Rodes
Quan?

Tot l'any

On?

Conjunt monumental de Sant Pere de Rodes

Els orígens del monestir són llunyans i desconeguts i la seva història es troba envoltada de llegendes que descobreixen un passat gloriós i que expliquen el paisatge corprenent de mar, valls i muntanyes que l'envolten.

Tot l'any

Visita dinamitzada a Sant Pere de Rodes per descobrir-ne la història i l’arquitectura, alhora que es mostren els usos dels espais d’un monestir benedictí, excepcional pel grau de conservació de les estructures medievals.

A través d’un recorregut pel monestir, la persona educadora, amb l’ajuda de material de suport, explica al grup l’origen i desenvolupament històric del monestir, el seu funcionament a l’edat mitjana i les característiques arquitectòniques i artístiques del romànic.

Nivell educatiu: educació secundària i batxillerat

Durada: 1 h 30 min

Preu: 81 €/grup classe

Preu Indika: 0'98 €/alumne/a*

Podeu fer la reserva de la vostra visita al telèfon 972387559 o correu electrònic reservesspv.acdpc@gencat.cat 

Descobreix

* Preus a confirmar. El programa Indika de recursos educatius de la Diputació de Girona subvenciona les activitats educatives que s'ofereixen als grups escolars d'educació infantil, primària, secundària obligatòria, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior i programes de qualificació professional inicial de les comarques gironines. Informeu-vos en el moment de fer la reserva d'aquesta subvenció.

Indika
Diputació Girona

Materials educatius

Guia professorat

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural