#museusacasa | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

En aquest espai trobareu com endinsar-vos en cada un dels museus de la xarxa des de la comoditat de casa vostra. Els museus posen al vostre abast totes les seves eines digitals perquè hi feu una ullada!

Museu Pau Casals

Visita el Museu Pau Casals

El Museu Pau Casals, situat a la casa d’estiueig que el Mestre es va fer construir el 1910 a Sant Salvador, El Vendrell,  es pot visitar de manera virtual a través de Google Art Project. Durant la visita virtual, es pot accedir a una visió panoràmica de 360 graus, disponible des de qualsevol lloc del món.

Visita la col·lecció del Museu Pau Casals

Col·lecció d’art del Museu Pau Casals disponible digitalment. Visualització de 39 peces d’art fins i tot més detalladament que al mateix museu, amb obres de Joaquim Mir, Ramon Martí Alsina, Eliseu Meifren, Josep Clarà, ​entre altres. També hi trobareu una exposició virtual de Ramon Casas. 


Pau Casals educa 

Eweb educatiu del Museu Pau Casals que treballa per donar a conèixer a través d’activitats, programes i recursos educatius.


MUSEU NACIONAL ARQUEOLÒGIC DE TARRAGONA

Activitats per a tota la família

Es proposen enigmes i activitats que es poden realitzar a casa amb tota la família (fer retallables, un mosaic, disfressar-se com alguna de les peces del museu...).


Visita virtual del MNAT

Podeu descobrir les peces que custodia el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona de forma molt detallada amb aquesta visita virtual.


El MNAT a Youtube

Aixecament fotogramètric en 3D i restitució arquitectònica de Centcelles, Constantí.


Les peces del MANT en 3D!

Es tracta del repositori en línia més conegut del patrimoni. S’obté accés virtual a continguts 3D en línia. Es poden veure models, descarregar-los, permet obrir un compte i pujar els teus.


MUSEU DE LES TERRES DE L'EBRE

Visita virtual pel museu i les seves col·leccions

El Museu de les Terres de l’Ebre és una institució que gestiona coleccions de patrimoni natural, etnologic i arqueològic de les Terres de l’Ebre. Inaugurat el 2011 partir de l’evolució del Museu Comarcal del Montsià té la seu central a Amposta.


MUSEU D'ALCOVER

 El Museu d'Alcover a Youtube

Descobreix el museu a través de diferents vídeos que ens apropen el seu dia a dia.

Vistia el Museu d'Alcover
 Juga i descobreix el Museu!

 

MUSEU DE LA VIDA RURAL

El Museu de la Vida Rural a Youtube

Entra dins del museu i descobreix el centre cultural de la memòria, la reflexió i la transformació sostenible des del món rural. Per saber on anem, cal saber d'on venim.


MUSEU D'HISTÒRIA DE CAMBRILS


Visita els recursos en línia del Museu

Descobreix els espais museístics, la memòria història, el patrimoni marítim i el museu educatiu del Museu d'Història de Cambrils.


MUSEU DE REUS


Visita virtual de diferents espais 
Visita el Museu Salvador Vilaseca, el Museu d'Art i Hsitòria, el Centre de la Imatge Mas Iglesias, el Refugi antiaeri de la Patacada i la Bòbila Sugranyes.Visita virtual Ara Toca Festa!

Viu,sent i entén la Festa Major de Reus.

MUSEU DEU

El Museu Deu a Youtube
Descobreix tot el que et pot oferir el Museu Deu!


Activitats per a tota la família