Actividades

Conjunto Monumental de Sant Pere de Rodes
Entreveus: El cocodrilo y Bach
Cuando?

Divendres, 19 d'abril a les 19h

Donde?

Conjunto Monumental de Sant Pere de Rodes

Más detalles

Yoshi Hioki, narració
Mercedes Ruiz, violoncel

Divendres, 19 d'abril a les 19h

Durant una mica més d'una hora, l'església del Monestir de Sant Pere de Rodes s'omplirà amb les narracions de Yoshi Hioki maridades amb les notes musicals del violoncel de Mercedes Ruiz. 

Vibra la primera corda, l’aigua de la vida brilla. Vibra la segona corda i l’aigua de la mort s’estremeix. Vibra la tercera corda, el reflex de la lluna es trenca en escates. Vibra la quarta corda, el cocodril surt a l’oceà. Al so del violoncel, a la melodia de Bach, l’aigua vibra, s’agita i s’arremolina, i du el cocodril a l’oceà de la paraula.

L'espectacle acabarà amb una copa de vi a la terrassa del Monestir. 

*Espectacle en castellà. 

Yoshi Hioki: D'orígen japonès, va cursar els seus estudis de Belles Arts a Barcelona. Des d'aleshores, no ha deixat d'explicar contes, mites i històries de diferents èpoques, gèneres i temàtiques, per a adults, joves i mainada, tot tipus de públic. Ha dut a terme els seus espectacles a teatres, festivals, escoles, biblioteques i cases de cultura, arreu de Catalunya, però també a tot l'Estat espanyol, i a Portugal, Brasil, Perú, Chile, Argentina, Mèxic, Costa Rica, Colòmbia... 

Mercedes Ruiz: Formada a Espanya, Alemanya i Bèlgica, i iniciada en la interpretació històrica pel reconegut violoncel·lista Roel Dieltiens, des de fa anys du a terme una intensa activitat internacional. És sovint convidada com a especialista en interpretació històrica per treballar amb joves músics, com és el cas de la Joven Orquesta Nacional de España, la Joven Orquesta Barroca de Andalucía i l'Orquesta Barroca de Jóvenes del FeMÀS. Actualment és membre del quartet de corda amb instruments d'època “Perseidas Quartett”, junt amb la violinista Midori Seiler.

Logo

accesibilidad | aviso legal y privacidad | política de cookies | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural