Actividades

Cartuja de Escaladei
Entreveus: Místics
Cuando?

Diumenge, 21 d'abril a les 12h

Donde?

Cartuja de Escaladei

Más detalles

Jordina Biosca, narracióRavid Goldschmidt, handpan

Diumenge, 21 d'abril a les 12h

Les narracions de Jordina Biosca i el handpan de Ravid Goldschmidt sonaran durant una hora i 15 minuts, aproxidament, a la recentment restaurada església de la Cartoixa d'Escaladei. 

Creure i dubtar, afirmar categòricament o sumir-se en la incertesa fins a perdre del tot la fe en relació amb Déu. Aquest espectacle parla de místics d’abans i d’ara.

Coneixereu la vida de dues dones santes ascetes i renunciants: Lalla Ded, poeta vatsun i mística hinduista índia del segle XIV, i Rabia Al-Adawiyya, poeta, escriptora i mística sufí del segle VIII. I escoltareu també els cants espirituals de tres contemporanis de casa: David Jou, Jacint Sala i Josep Palau i Fabre. Tot plegat maridat amb el so del handpan que dona espai i dimensió a totes les veus.

L'espectacle acabarà amb una copa de vi a l'exterior de l'església. 

Jordina Biosca: Narradora oral, creadora, guionista i directora des de 1998, ha presentat els seus espectacles en diversos festivals, cicles de narració, poesia i teatre d’arreu del país i de l’Estat espanyol a part d’actuacions continuades en programacions estables per tot Catalunya. Combina els espectacles íntegrament de text amb les actuacions amb acompanyament musical tant amb músics de formació clàssica com contemporània.

Ravid Goldschmidt:  Després de treballar amb els creadors de Hang a Suïssa l'any 2003, va decidir dedicar la vida a aquest instrument únic i ha desenvolupat un mètode propi per tocar l’instrument. Té una especial habilitat per combinar i fusionar diferents estils musicals. D'entre les seves col·laboracions més destacades hi ha les que ha dut a terme amb Rosalia, Sílvia Pérez Cruz, o La Mari, de Chambao.  Actualment és un dels principals intèrprets de HandPan; imparteix tallers, fa concerts i crea música per a pel·lícules, televisió i presentacions en viu.

 

Logo

accesibilidad | aviso legal y privacidad | política de cookies | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural