Actividades

Real Monasterio de Santes Creus
La relíquia del monestir
Cuando?

Dissabtes de febrer i març

Donde?

Real Monasterio de Santes Creus

Más detalles
Precio
COMPRA D'ENTRADES

Un escape room familiar per donar a conèixer el Reial Monestir de Santes Creus, la seva història, el seu valor patrimonial i la vida espiritual dels monjos

Dissabtes de febrer i març

Presentem un escape room per a famílies basat en el joc com a eina d’aprenentatge, fomentant la comunicació, el raonament, la creativitat i el treball en equip. L’objectiu principal és donar a conèixer el Reial Monestir de Santes Creus, la seva història, el seu valor patrimonial i la vida espiritual dels monjos.

L’activitat es centra en la recerca de la relíquia oculta que va ser amagada per l’últim abat de Santes Creus, Pere Carrera, junt amb el vicari fra Miquel Mestre, al voltant de l’any 1835, coincidint amb l’exclaustració de la comunitat i el final de la vida cistercenca al monestir.

L’objectiu dels i de les participants serà col·laborar en la recerca de la relíquia per tal de poder desvelar la seva localització i tornar-la al seu lloc original. Però no serà fàcil, per aconseguir-ho hauran de resoldre un seguit d’enigmes i misteris que van deixar redactats tant l’abat com el vicari, enigmes que han servit per custodiar i guardar el secret de l’amagatall de la relíquia perduda de Santes Creus fins a dia d’avui.

FEBRER: dissabtes 3 i 17 a les 11:30
MARÇ: dissabtes 2 i 16 a les 11:30

DURADA: 90 minuts

EDAT RECOMANADA: A partir de 6 anys.

CAL INSCRIURE’S-HI PRÈVIAMENT la compra de les entrades es realitzarà online.

Per més informació podeu contactar amb reservesmonuments.acdpc@gencat.cat o al telèfon 977 63 85 56.

Logo

accesibilidad | aviso legal y privacidad | política de cookies | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural