Actividades

Castillo Monasterio de Escornalbou
Santa Teca 2024 a Escornalbou
Cuando?

Dissabte 13 i diumenge 14 de juliol

Donde?

Castillo Monasterio de Escornalbou

Más detalles
Precio
Gratuït

L’Associació cultural Santa Teca torna a omplir d’activitat cultural i gastronòmica el Castell Monestir d’Escornalbou el cap de setmana del 13 i 14 de juliol. Artistes de prestigi internacional com la pianista i cantant Marina Herlop i la compositora Clara Aguilar actuaran en el certamen durant el qual s’estrenaran discos i espectacles, reivindicant sempre el vincle amb el patrimoni i el paisatge. La vuitena edició de Santa Teca Escornalbou suma la programació del festival Fermenta! que Santa Teca havia organitzat en altres dates i espais i donarà més valor als productors de vi natural i begudes fermentades enllaçant les seves propostes líquides amb les activitats culturals. 

Així, el festival d’estiu de Santa Teca torna amb la voluntat de ser un any més cruïlla de propostes culturals i gastronòmiques que dialoguen entre elles i al mateix temps preserven l’entorn. Els organitzadors reivindiquen amb un programa potent el fet d’haver estat pioners a les comarques de Tarragona en la creació d’una proposta cultural atrevida i híbrida que aposta pel talent local i dona sentit als espais patrimonials i naturals, acollint espectacles i activitats de valor, sostenibles i necessàries.

Les portes del festival Santa Teca s’obriran a les 12:30 h, tant dissabte com diumenge, i l’entrada al recinte i als espectacles és de forma gratuïta, encara que alguns tallers sí que són de pagament. Es poden consultar i reservar les entrades a l’espai web del festival.

Consultar la programació aquí: https://www.santateca.org/escornalbou2024

Dissabte 13 i diumenge 14 de juliol

DATES: Dissabte 13 i diumenge 14 de juliol

PREU: Gratuït (excepte els tallers)

Consulta tota la programació a: https://www.santateca.org/escornalbou2024

ADREÇA DE L’EQUIPAMENT:

Ctra. d'Escornalbou, s/n 

43771 Riudecanyes (Baix Camp)

Logo

accesibilidad | aviso legal y privacidad | política de cookies | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural