Activité

Château de Cardona
Cicle Espais - 13a edició
Quand?

Dissabte, 2 de setembre a les 21 h

Où?

Château de Cardona

Plus de détails
Prix
10 €

Concert de cloenda del Cicle Espais amb l'actuació a la Col·legiata de Sant Vicenç del Castell de Cardona de l'artista Elena Gadel. La cantant i compositora barcelonina presenta un EP titulat "La Dona Que Em Vesteix”, on ens parla de diferents realitats des de la sinceritat, la valentia i l’empoderament femení.

Dissabte, 2 de setembre a les 21 h

21 h
Elena Gadel estrena noves cançons i un nou espectacle musical.

L’artista catalana irromp de nou en el panorama musical presentant els seus nous temes plens de força, elegància i delicadesa. Cançons com “Et confesso”, “Lobo”, “Ganas locas de vivir”, “Niña eterna” o la mateixa “La dona que em vesteix” són les protagonistes d’una nova producció que inclou una acurada escenografia.

Elena Gadel ens submergeix en un viatge musical que no deixarà ningú indiferent per una passió i una màgia que t’absorbeixen des de la primera cançó esquinçant totes les vestidures. A més de presentar els nous temes, Gadel també fa un repàs actualitzant amb una nova producció les seves cançons més conegudes i celebrades. Per aquest nou i cuidat espectacle, l’artista s’acompanya de dos grans músics com son Toni Pagès i Marc López, així com d’un espectacular equip tècnic.

Un espectacle ple de força, sensibilitat i poesia. 

Intèrprets: 

Elena Gadel, veu
Toni Pagès, percussió i teclats
Marc López, guitarra

Logo

accessibilitémentions légales | cookies | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural