Activité

Monastère royal de Santes Creus
La relíquia del monestir
Quand?

Divendres 19 de juliol i 2, 15 i 30 d'agost

Où?

Monastère royal de Santes Creus

Plus de détails
Prix
4€ adult, 2€ de 8 a 16 anys i gratuït menors de 8 anys (inclou entrada al monument)

Presentem un escape room per a famílies basat en el joc com a eina d’aprenentatge, fomentant la comunicació, el raonament, la creativitat i el treball en equip. L’objectiu principal és donar a conèixer el Reial Monestir de Santes Creus, la seva història, el seu valor patrimonial i la vida espiritual dels monjos.

L’activitat es centra en la recerca de la relíquia oculta que va ser amagada per l’últim abat de Santes Creus, Pere Carrera, junt amb el vicari fra Miquel Mestre, al voltant de l’any 1835, coincidint amb l’exclaustració de la comunitat i el final de la vida cistercenca al monestir.

L’objectiu dels i de les participants serà col·laborar en la recerca de la relíquia per tal de poder desvelar la seva localització i tornar-la al seu lloc original. Però no serà fàcil, per aconseguir-ho hauran de resoldre un seguit d’enigmes i misteris que van deixar redactats tant l’abat com el vicari, enigmes que han servit per custodiar i guardar el secret de l’amagatall de la relíquia perduda de Santes Creus fins a dia d’avui.

 

Divendres 19 de juliol i 2, 15 i 30 d'agost

EDAT RECOMANADA
A partir de 6 anys.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

DATES I HORARIS

  • Juliol: divendres 19 a les 11h
  • Agost: divendres 2, 16 i 30 a les 11h

PREU: 4€ adult, 2€ de 8 a 16 anys i gratuït menors de 8 anys (inclou entrada al monument)

DURADA: 90 minuts

CAL INSCRIURE’S-HI PRÈVIAMENT? La compra de les entrades es realitzarà online. Per més informació podeu contactar amb: reservesmonuments.acdpc@gencat.cat o al telèfon 977 63 85 56.

ADREÇA DE L’EQUIPAMENT

Plaça Jaume el Just, s/n
43815 Aiguamúrcia (Alt Camp)

Logo

accessibilitémentions légales | cookies | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural