Actualitat

Eduard Iniesta presenta el seu darrer disc “Trajecte Animal” al convent de Sant Bartomeu de Bellpuig

El concert, que se celebrarà el dissabte 22 de maig a les 8 del vespre, és gratuït però té places limitades i cal fer reserva prèvia.

 

El reconegut músic Eduard Iniesta actuarà al convent de Sant Bartomeu de Bellpuig el dissabte 22 de maig en el marc del programa Ritmes! Batecs de Cultura als museus, monuments i jaciments de Catalunya, que impulsa el Departament de Cultura.

10/05/2021 / Administrador

El músic barceloní presentarà a Bellpuig les cançons del seu darrer disc, Trajecte Animal (Discmedi), que va publicar l’any passat en plena pandèmia. El concert l’organitzen l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i l’Ajuntament de Bellpuig que se sumen al programa Ritmes!, una iniciativa del Departament de Cultura per dinamitzar els espais patrimonials obrint-los a diferents propostes i activitats culturals.

L’actuació serà gratuïta amb aforament limitat. Les persones que vulguin assistir-hi han de fer reserva prèvia a l’Ajuntament de Bellpuig trucant al telèfon 973320408 i al correu electrònic: cultura@bellpuig.cat

 

Eduard Iniesta Bellpuig

Trajecte Animal, una experiència musical total

Compositor prolífic i guitarrista virtuós, Eduard Iniesta està considerat com un referent de la música d’arrel mediterrània. A llarg de la seva dilatada trajectòria artística però, ha aprofundit també en els terrenys de la música clàssica, la cançó d’autor, el blues i el rock i, per tant, la seva música és la reunió de tots aquests estils. A Trajecte Animal presenta 9 cançons directes, de so punyent, on destaquen les particularitats de la seva música com l’emotivitat, l’elegància i l’originalitat. Eduard Iniesta estarà acompanyat del seu germà Xavier a l’harmònica amb qui signa aquest treball, Àlex Tenas a la bateria, Cristina Membrive al baix elèctric i Gerard Nieto als teclats.

Logo

accessibilitémentions légales | cookies | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural