Actualitat

El castell de Miravet acull a Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic en concert

El concert, que se celebrarà el diumenge 28 de març a les 12 del migdia, és gratuït i degut a les mesures sanitàries contra la Covid19 cal fer reserva prèvia.

12/03/2021 / Administrador

Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic actuaran al castell de Miravet el diumenge 28 de març en el marc del programa Ritmes! Batecs de Cultura als museus, monuments i jaciments de Catalunya, que impulsa el Departament de Cultura.

El músic de la Garriga presentarà a Miravet les cançons del seu darrer disc El ball i el plany (Fina Estampa) que va publicar l’any passat en plena pandèmia. El concert l’organitzen l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i l’Ajuntament de Miravet que se sumen al programa Ritmes!, una iniciativa del Departament de Cultura per dinamitzar els espais patrimonials obrint-los a diferents propostes i activitats culturals. L’actuació serà gratuïta, amb aforament limitat per a 150 localitats. Les persones que vulguin assistir-hi han de fer reserva prèvia a l’Ajuntament de Miravet trucant al telèfon 977 407 134.

Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic

Amb el seu inseparable acordió, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic ofereixen una proposta musical que beu de les sonoritats mediterrànies i llatines i on són presents estils tan coneguts com l’havanera, la rumba i el raï, però també,  el reggae, la cúmbia o el dub. Fundador del grup Dusminguet i ànima de la Troba Kung-Fu, Joan Garriga és un dels músics més destacats de la música popular feta a Catalunya els darrers 30 anys. Descobridor de la Rúmbia -barreja de rumba i cúmbia-, la seva trajectòria musical és una referència obligada a casa nostra per conèixer la fusió d’estils i sons de les músiques d’arrel mediterrània i llatina.

 

Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic

 

Logo

accessibilitémentions légales | cookies | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural