Actualitat

El castell de Miravet celebra el Mirarock 2021 el proper 12 de juny

Oques Grasses serà el cap de cartell del Mirarock 2021 que comptarà també amb l'actuació del grup Portobello.

L'edició 2021 del Mirarock s'adapta a la pandèmia reduint a la meitat l'aforament previst i amb tot el públic assegut.

31/05/2021 / Administradora

El Mirarock 2021 se celebrarà el dissabte 12 de juny en una edició especial marcada per la pandèmia de Covid-19 que ha obligat als organitzadors del concert -Agència Catalana del Patrimoni Cultural i Ajuntament de Miravet- a adaptar el format de l'esdeviniment.

Així, el concert que se celebra a l'interior del Castell de Miravet reduirà en aquesta edició el seu aforament a la meitat. A més, s'han programat únicament dues actuacions enlloc de les tres que s'hi desenvolupaven habitualment. Seguint les recomanacions sanitàries totes les localitats seran amb cadires i per tal de limitar al màxim la interacció social i el risc de contagi no hi haurà servei de barra. Totes les persones assistents hauran de dur mascareta.

L'actuació d'Oques Grasses, una de les bandes més destacades del panorama musical del país, serà el plat fort de la nit. Els ossonencs presentaran a Miravet el seu darrer disc "A tope amb la vida" i oferiran al públic de la Ribera d'Ebre una nit intensa de música i festa. Oques Grasses havia de ser el grup principal de la passada edició del Mirarock però l'aparició de la Covid-19 ho va fer impossible, el grup però va mantenir el compromís amb els organitzadors per actuar en la propera edició del festival.

El Mirarock 2021 començarà a les 10 de la nit amb l'actuació del grup Portobello. La banda d'Altafulla prensentarà el seu nou disc "La Llei Universal".

Venda d'entrades

Les entrades pel concert es poden adquirir de forma anticipada, al preu de 12 euros, a través de la plataforma en línia Entradium i a l'Ajuntament de Miravet. L'aforament és limitat i totes les localitats seran amb cadira. Els menors de 16 anys hauran d'anar obligatòriamente acompanyats d'un adult. No hi haurà servei de begudes i menjar i estarà prohibit consumir begudes alcohòliques i entrar envasos de vidre. L'Ajuntament de Miravet habilita un servei d'autobús gratuït per accedir al castell.

Més informació a www.turismemiravet.cat i http://patrimoni.gencat.cat/monuments

 

Plus de nouvelles
Accessibilité

22/05/22
Apareixen noves figures inèdites al conjunt de pintures rupestres

  • El projecte de recerca ha permès obtenir noves dades sobre les pintures rupestres, descobrir-hi noves figures i millorar el coneixement sobre els processos creatius que va experimentar aquest conjunt en l'època prehistòrica.
  • S'ha generat un model en 3D de la roca i un nou calc digital, que serviran per a futures aplicacions, tant per a la conservació com per a la divulgació d'aquest espai.
  • Un nou espai web permet apropar la recerca a tots els públics i, alhora, fer-hi una visita virtual amb un nivell de detall, qualitat i informació únics.

30/07/2021
Castellterçol recorda la figura de l'etno-coreògraf Manuel Cubeles i Solé (1920-2017) amb motiu del centenari del seu naixement

  • L'acte s'inclou en la commemoració de la mort d'Enric Prat de la Riba que se celebra cada any el dia 1 d'agost a la Casa Museu Prat de la Riba de Castellterçol.
  • L'acte se centrarà a aprofundir en la figura de Manuel Cubeles amb motiu dels cent anys del seu naixement i comptarà, també, amb l'espectacle de dansa "La difícil senzillesa" de l'Esbart Marboleny de les Preses.

15/07/22
La Coral Càrmina dona el tret de sortida al Festival de Música de Sant Pere de Rodes amb una producció pròpia per commemorar el Mil·lenari del Monestir

  • El concert serà un viatge musical de mil anys que culminarà amb l'estrena de l'obra nova "Tu es Petrus" del compositor català establert a Nova York, Adrià Barbosa.
  • El concert commemoratiu tindrà lloc aquest dissabte a l'església del monestir a les vuit del vespre.

Logo

accessibilitémentions légales | cookies | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural