Actualitat

El castell de Miravet celebra el Mirarock 2021 el proper 12 de juny

Oques Grasses serà el cap de cartell del Mirarock 2021 que comptarà també amb l'actuació del grup Portobello.

L'edició 2021 del Mirarock s'adapta a la pandèmia reduint a la meitat l'aforament previst i amb tot el públic assegut.

31/05/2021 / Administradora

El Mirarock 2021 se celebrarà el dissabte 12 de juny en una edició especial marcada per la pandèmia de Covid-19 que ha obligat als organitzadors del concert -Agència Catalana del Patrimoni Cultural i Ajuntament de Miravet- a adaptar el format de l'esdeviniment.

Així, el concert que se celebra a l'interior del Castell de Miravet reduirà en aquesta edició el seu aforament a la meitat. A més, s'han programat únicament dues actuacions enlloc de les tres que s'hi desenvolupaven habitualment. Seguint les recomanacions sanitàries totes les localitats seran amb cadires i per tal de limitar al màxim la interacció social i el risc de contagi no hi haurà servei de barra. Totes les persones assistents hauran de dur mascareta.

L'actuació d'Oques Grasses, una de les bandes més destacades del panorama musical del país, serà el plat fort de la nit. Els ossonencs presentaran a Miravet el seu darrer disc "A tope amb la vida" i oferiran al públic de la Ribera d'Ebre una nit intensa de música i festa. Oques Grasses havia de ser el grup principal de la passada edició del Mirarock però l'aparició de la Covid-19 ho va fer impossible, el grup però va mantenir el compromís amb els organitzadors per actuar en la propera edició del festival.

El Mirarock 2021 començarà a les 10 de la nit amb l'actuació del grup Portobello. La banda d'Altafulla prensentarà el seu nou disc "La Llei Universal".

Venda d'entrades

Les entrades pel concert es poden adquirir de forma anticipada, al preu de 12 euros, a través de la plataforma en línia Entradium i a l'Ajuntament de Miravet. L'aforament és limitat i totes les localitats seran amb cadira. Els menors de 16 anys hauran d'anar obligatòriamente acompanyats d'un adult. No hi haurà servei de begudes i menjar i estarà prohibit consumir begudes alcohòliques i entrar envasos de vidre. L'Ajuntament de Miravet habilita un servei d'autobús gratuït per accedir al castell.

Més informació a www.turismemiravet.cat i http://patrimoni.gencat.cat/monuments

 

Cartell
Logo

accessibilitémentions légales | cookies | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural