Aquest Nadal viu el patrimoni | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Aquest Nadal, et convidem a emprendre un viatge fascinant, a navegar en el temps per racons plens d'històries i viure emocionants aventures. Com cada any, els museus, monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya tornen a oferir-te diverses propostes perquè gaudeixis un Nadal increïble.

La teva aventura pel patrimoni comença a l'agenda. Només caldrà que triïs els escenaris i propostes que més t'agradin i que reservis la data assenyalada. Per posar-t'ho més fàcil, trobaràs totes les activitats disponibles en aquest mapa interactiu geolocalitzat. Tallers familiars, visites guiades, espectacles... Ens hi acompanyes?

A peu, en bus, en tren o en trineu: escapa't

Aprofita les vacances per explorar nous racons de patrimoni. Et proposem diverses escapades que faran que aquest Nadal sigui inoblidable: itineraris pels castells de Catalunya, rutes als racons més insòlits per anar a buscar el tió, trajectes amb trens històrics...

Regala('t) patrimoni

Si encara no saps què (et) regalaràs, et proposem una aposta segura: abonaments per conèixer diversos museus, monuments i jaciments de Catalunya, carnets per descobrir els monestirs reials o paquets d'entrades a diversos equipaments culturals... Triomfaràs!

No et perdis totes aquestes propostes, aquest Nadal cerca i troba la màgia als museus, monuments i jaciments de Catalunya!