Patrimoni & Digital | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

II JORNADA PATRIMONI & DIGITAL

Transformació i respostes per a l’era postcovid

28 d'abril de 2022, Vic
MEV, Museu d’Art Medieval


La pandèmia ha provocat que, amb més o menys preparació prèvia, les institucions de patrimoni s’hagin vist obligades a girar la vista al recurs del contacte en línia, sempre emergent, però sempre secundari. Visites virtuals, sessions educatives remotes, turisme a través de la pantalla, treball ingent amb les dades… Com es comportarà ara el públic envers l’oferta patrimonial?, i les escoles?, i els investigadors?
 
La segona Jornada Patrimoni & Digital proposa un espai de debat entre els professionals que han hagut de trobar solucions als nous reptes. És un lloc on presentar com han engegat les institucions i empreses culturals grans i petites nous formats de relació amb els públics: des d’exposicions virtuals fins a activitats educatives en línia, des de noves sales immersives fins a la digitalització en 3D.
 
El format de la jornada també s’adapta als nous temps. Serà presencial i digital. Presencial, potenciant l’intercanvi entre participants i donant més temps per a la trobada múltiple. I digital, amb transmissió en línia en directe a través del canal de YouTube de Patrimoni.gencat i una galeria de vídeos de projectes que farà arribar una part dels continguts molt més lluny.


Consulta el programa