Jornades Europees de Patrimoni | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

12, 13 i 14 d'octubre

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L'edició 2018 a Catalunya se celebrarà els dies 12, 13 i 14 d'octubre.

Palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics i altres espais patrimonials obriran les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer  en profunditat el seu patrimoni, la millor manera d’aconseguir la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.


Una agenda en línia

Les JEP són la festa del patrimoni i molts dels municipis i entitats d’arreu de Catalunya organitzen activitats gratuïtes per a tots els públics: visites guiades, representacions teatrals, concerts, exposicions... Pots consultar aquestes propostes a l'agenda en línia, un espai perquè tots els usuaris tinguin al seu abast, sigui a través de l'ordinador o a través d'un dispositiu mòbil, la programació completa de les JEP 2018.

Barcelona i Catalunya central

Gaudeix d’un concert de gòspel a la Basílica de Santa Maria de la Seu de Manresa, d’una visita nocturna pel nucli antic d’Artés o admira Barcelona des de les terrasses i el campanar de Santa Maria del Mar. Aquestes i moltes més propostes!

+ veure més activitats

Tarragona i Terres de l'Ebre

Investiga el robatori de set peces als museus de la ciutat de Tarragona, endinsa't en la quotidianitat i la història del Call Jueu de Falset o descobreix el patrimoni industrial de Valls a través d'un itinerari urbà guiat, entre moltes més activitats.

+ veure més activitats

Comarques gironines

Descobreix Santa Pau a través d'un Escape Room al seu conjunt històric, els hostals i fondes amb més història de la ciutat de Girona o diverteix-te en família amb un joc de pistes al jaciment de Turó Rodó de Lloret de Mar. Troba la teva activitat!

+ veure més activitats

Terres de Lleida i Aran

Gaudeix de la música tradicional del Camí de Sant Jaume a l'Ermita de Sant Jaume, descobreix les històries de les dones del casal noble Cal Perelló de Tàrrega o apropa't als dos patrimonis de la Vall de Boí declarats per la UNESCO, entre moltes altres propostes.

+ veure més activitats