#despertaelpatrimoni | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

#despertaelpatrimoniA vegades, el nostre patrimoni és tan proper que se’ns fa invisible. No perquè estigui amagat, sinó perquè tot i passar-hi per davant o saber que forma part de les col·leccions dels nostres museus, no ens hi fixem o no el mirem prou.

Quan el patrimoni resta com adormit, cal aprendre a despertar-lo! I per això, hem preparat l’activitat didàctica “Desperta el patrimoni”, per mirar el patrimoni i descobrir-lo d’una manera diferent: a partir de la fotogrametria, una tècnica de captació d’imatge que consisteix en l'elaboració de models 3D a partir de fotografies. Descobreix més sobre aquesta tècnica!
 
L’activitat didàctica “Desperta el patrimoni” vol donar visibilitat al patrimoni perquè pugui ser més estimat i més valorat, i així ajudar, entre tots, a conservar-lo millor.
 
El patrimoni és la memòria del passat que tenim present i que ens ajuda a entendre’ns a nosaltres mateixos i com a societat: qui som, d’on venim, on volem anar. El patrimoni, doncs, pot esdevenir un element educatiu de primer ordre. Cal aprofitar el reclam que suposa la tècnica de la fotogrametria i les atractives possibilitats del 3D.

Descarrega la guia didàctica de l'activitat. 

Tria la teva activitat i #despertaelpatrimoni!


Amb la col·laboració de Trnio. Una app per fer models 3D amb el teu mòbil per iOS.


La nostra Comunitat

#patrimonigencat