Comparteix el que ens emociona | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Fes-te una selfie, posa el temporitzador o demana que et facin una fotografia amb el patrimoni cultural de Catalunya. Aquest estiu, el paper protagonista de les nostres històries de patrimoni el tens tu.

Comparteix a les teves xarxes socials fotografies impregnades de l’olor dels paisatges que ens ofereixen els jardins històrics de casa nostra, del sabor antic del maridatge d’experiències gastronòmiques a jaciments vora el mar o de vistes espectaculars des de castells, monestirs, esglésies romàniques o edificis modernistes.

Volem escoltar les històries que viuràs aquest estiu amb el patrimoni de Catalunya i les que descobriràs visitant museus, monuments i jaciments arqueològics.

Sent amb la teva pròpia pell l’experiència de tornar a viure el patrimoni. Gaudeix del patrimoni cultural #ambelscincsentits i participa en el nostre sorteig d’estiu!BASES DEL SORTEIG A INSTAGRAM ‘‘EL PATRIMONI CULTURAL AMB ELS CINC SENTITS’

Comparteix el teu estiu amb nosaltres compartint fotografies gaudint del patrimoni amb els cinc sentits a Instagram. Properament anunciarem els premis.
 

Qui hi pot participar?
Qualsevol persona que tingui un perfil d’Instagram.


Com participar-hi?

  1. Publica al teu perfil d’Instagram imatges mostrant-nos com gaudeixes del patrimoni cultural de Catalunya amb qualsevol dels cinc sentits. Poden ser fotografies a museus, monuments, jaciments, paisatges culturals i patrimoni immaterial català. Et volem veure en acció visitant escenaris espectaculars o realitzant algunes de les activitats culturals que s’organitzen arreu del territori.
  2. Comparteix les teves fotografies amb les etiquetes #patrimonicultural i #ambelscincsentits.
  3. Demostra’ns que ets un/a gran fan del nostre patrimoni i segueix-nos a @patrimonigencat.
  4. Menciona’ns al nostre perfil d’Instagram perquè puguem veure les teves imatges.
  5. Per últim, no oblidis tenir el teu perfil d’Instagram obert, sinó no podrem veure les teves fotografies!

Pots participar amb totes les fotografies que vulguis, però només podràs guanyar un sol premi. Totes les imatges que participin en el concurs hauran d’haver estat fetes per tu.

Els participants del sorteig accepten la difusió de les imatges a través dels perfils de les xarxes socials de @patrimonigencat sempre indicant-ne l’autoria. Periòdicament farem difusió d’algunes de les millors fotografies.

No es tindran en compte aquelles imatges que siguin ofensives, que siguin fetes per una altra persona o que no guardin relació amb el sorteig de ‘El Patrimoni Cultural amb els cinc sentits’.


Fins quan hi puc participar?
Podràs participar en el concurs del 3 d'agost al 30 de setembre, ambdues dates incloses.


Quin és el premi?
1r sorteig 31 d'agost. Premi: 5 carnets de la Ruta del Cister
2n sorteig 30 de setembre. Premi: 5 carnets de la Ruta del Cister

El sorteig de les imatges guanyadores es farà de manera aleatòria entre totes les fotografies que reuneixin els requisits de participació.
 
Els noms de les guanyadores i guanyadors es faran públics en dues dates: la primera el 31 d'agost i la segona el 30 de setembre.