Aquest estiu, viu el patrimoni | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

Aquest estiu, viu el patrimoni

Arriba l'estiu i, amb ell, museus, monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya s'omplen de més d'un centenar de propostes per a tots els públics perquè durant aquestes vacances visquis el nostre patrimoni cultural.

Escenaris únics perfectes per gaudir d'activitats culturals que et faran viure noves experiències en llocs plens d'història: cicles de música, concerts, espectacles de dansa, cinema a la fresca, jornades gastronòmiques, recreacions històriques, activitats familiars...


Viu un estiu ple de cultura!

Barcelona

Gaudeix de les noves vespres al Castell d’Olèrdola, de l’Anoia Folk al Castell de Claramunt, de la música del cantautor solsoní Roger Mas al Castell de Cardona, d’un taller de circ al Museu d’Arqueologia de Catalunya – Barcelona, de les nits d’estiu al Museu d’Història de Catalunya o del cinema a la fresca al pati del mNACTEC.

+ veure activitats

Girona

Viu les nits màgiques dels concerts al Fòrum romà d’Empúries i de les visites teatralitzades al jaciment, gaudeix d’un dels clàssics de l’estiu empordanès: el Festival de Sant Pere de Rodes, de les Nits de Vins al monestir o de la 26a Schubertíada a Vilabertran i descobreix Ullastret de la mà dels seus antics habitants.

+ veure activitats

Lleida

Descobreix el  Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig mentre t’impregnes de la frescor que desprèn la música de Guillem Roma, gaudeix del cicle musical La Pedra Parla en un espai únic: el Monestir de Santa Maria de Vallbona de les Monges o del Guitar Festival amb Lídia Pujol i Guillermo Rizzotto.

+ veure activitats

Tarragona

Gaudeix d’una nova experiència visual i sonora immersiva al Reial Monestir de Santes Creus, del Mercat de Santa Teca o les visites al voltant de la figura d’Eduard Toda al Castell Monestir d’Escornalbou, del Mirarock a Miravet amb Zoom Brams i Roba Estesa o de la mescla de patrimoni, enologia i cultura a la Vil·la romana dels Munts.

+ veure activitats