Activitats

Reial Monestir de Santes Creus
Quin goig!
Quan?

21 de març a les 12.30 h

On?

Reial Monestir de Santes Creus

Música i dansa. Cos i veu. So i moviment. Experiència sonora i física en un espectacle sobre els quatre elements clàssics: terra, aigua, foc i aire.

21 de març a les 12.30 h

Entrada gratuïta.
Aforament limitat.
S'ha de fer reserva/inscripció prèvia
a tel. 977638329 o correu electrònic santescreus.cultura@gencat.cat

 

Cartell

Quin goig!

Factoria Mascaró i La Nova Euterpe

Música i dansa. Cos i veu. So i moviment. Cadascun d'aquests binomis és indissociable. Aquesta experiència sonora i física troba la seva expressió en un espectacle amb arrels a la tradició que furga sobre els quatre elements clàssics que forma la matèria en la concepció pitagòrica del món: terra, aigua, foc i aire.

El savi grec sintetitza el treball dels que l'han precedit i construeix una nova teoria que té tant de pròpia com de manllevada en el procés de plasmació. sentint, doncs, totes aquelles experiències rebudes les reformulem en un discurs plàstic que pretén donar temps a l'esperit per contemplar el seu entorn.

 

Oh quin goig

Factoria Mascaró

Va néixer el 1998. És un col·lectiu format per professionals de la dansa catalana, en línia constant de buscar i experimentar noves formes d'aquest llenguatge. Les seves propostes d'espectacle són creacions originals a través de les quals volen establir una connexió amb la quotidianitat i la gestualitat d'avui. Han fet coreografies de carrer i de sala; per a públic infantil, per a tots els públics i per a adults. Una companyia amb segell propi.

 

Oh quin goig

Logo

© Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural