Un estiu ple de cultura

Els museus, monuments i jaciments de la Generalitat donen la benvinguda a l'estiu amb moltes activitats. Cicles de música, concerts, espectacles de dansa, cinema a la fresca, jornades gastronòmiques, recreacions històriques, activitats familiars...

Aquestes vacances, aprofiteu per conèixer de ben a prop el patrimoni cultural català!

Música, art i patrimoni

Aquest estiu, els monuments catalans s'omplen de música, dansa, teatre, cinema, ombres, llum i so, orígens, tradició, gastronomia i contemporaneïtat: el IV Mirarock al castell de Miravet, el Festival de Música de Sant Pere de Rodes, la Schubertíada a Vilabertran, Jazz a Bellpuig, tasts de vins en àmfora a Empúries, gastronomia i literatura a Escornalbou... i molt més. 

Veure activitats

Recreacions històriques

Ibers, grecs, romans, reis medievals i altres personatges de la història cobren vida aquest estiu al nostre patrimoni cultural. Conegueu els grecs i romans a Empúries, els abats de Sant Pere de Rodes, Eduard Toda a Escornalbou, els ibers a Ullastret, els romans a Tàrraco o Pere el Gran, el seu fill Jaume II i Blanca d'Anjou al monestir de Santes Creus. Un estiu ple d'història!

Veure activitats

Passejades d'estiu

Propostes realaxants per gaudir del patrimoni monumental, arqueològic i literari de Catalunya. Us proposem un passeig per l'Escornalbou de Toda, la ruta literaria Josep Pla a Ullastret o els capvespres amb història a la Cartoixa d'Escaladei i al monestir de Sant Pere de Galligants. Obriu tots els sentits i gaudiu del nostre patrimoni. 

Veure activitats

Estiu en família

Casals d'estiu, tallers, concerts i visites diferents per apropar el patrimoni cultural als més petits de casa. Gaudiu d'un dia en família a Empúries, conegueu els jocs i joguines de l'antiguitat a Ullastret, els contes i les llegendes del Reial Monestir de Santes Creus, els ibers al Museu d'Arqueologia de Catalunya o Santiago Rusiñol al Museu d'Art de Girona. Passeu un estiu en família!

Veure activitats

Estiu als museus de Barcelona

Passes l'estiu a la ciutat? Els museus i equipaments culturals de Barcelona han programat una agenda plena d'activitats i exposicions. Activitats infantils al Museu Marítim de Barcelona, cinema al Museu Etnològic, exposicions al Centre Arts Santa Mònica, al Museu Europeu d'Art Modern... Bon estiu a la ciutat!

Veure activitats