Concurs Instagram | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

BASES DEL SORTEIG #DIM2023


Participa en el sorteig del Dia Internacional dels Museus 2023 i guanya un carnet De Bat a Bat.

Qui hi pot participar?
Qualsevol persona que tingui un perfil d’Instagram.


Com participar-hi?
  • Explica'ns quin és el teu museu preferit de Catalunya amb un comentari a la publicació d'Instagram que farem el dia 3 de maig explicant el concurs. Menciona en el teu comentari a dues persones usuàries d’instagram amb qui t’agradaria visitar el museu.
  • Per entrar a formar part del sorteig, serà imprescindible que ens segueixis a Instagram (@patrimonigencat) i facis m'agrada a la publicació.
  • I per últim, si ets una de les persones premiades, no oblidis tenir el teu perfil d'Instagram obert, per si hem de contactar amb tu!
Cada comentari que compleixi els requisits (mencionar un museu i etiquetar a dos usuaris d’instagram) comptarà com a una participació. Pots participar-hi tantes vegades com vulguis, sempre que etiquetis a usuaris diferents.


Fins quan hi puc participar?
Podràs participar en el sorteig a partir del dia 3 de maig i fins al 13 de maig. Anunciarem els guanyadors el dia 17 de maig a través d’una story al nostre canal d’Instagram.


Quin és el premi?
1 carnet multipersonal De Bat a Bat que permet entrar amb un màxim de 3 acompanyants il·limitadament durant tot un any i sense reserva prèvia als diferents espais patrimonials gestionats per l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural.
 
L’elecció de les persones guanyadores es farà de manera aleatòria entre tots els participants que reuneixin els requisits de participació.
 

Política de privacitat
Consulta aquí la política de privacitat de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Per a més informació o consultes, escriu un correu electrònic a agenciapatrimoni@gencat.cat