Programació d'estiu 2022 | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

UN ESTIU PER DESCOBRIR CATALUNYA A TRAVÉS DEL SEU PATRIMONI CULTURAL

A l'estiu, museus, monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya s'omplen de més d'un centenar de propostes culturals per a tots els públics.

Escenaris únics, perfectes per gaudir d'activitats culturals que et faran viure noves experiències en llocs plens d'història: visites guiades i teatralitzades, festivals i cicles de concerts en escenaris monumentals, activitats familiars, rutes i escapades que combinen el patrimoni cultural i natural. 

El primer pas, abans de començar la teva aventura pel patrimoni, és accedir a l'agenda que t'hem preparat i triar els escenaris i propostes que més t'agradin. També pots fer-ho a través del mapa interactiu geolocalitzat.
 

Et convidem a emprendre un viatge fascinant!


Música als monuments

Rock, folk, jazz, danses, música de cambra i grans intèrprets. Gaudeix de festivals, concerts i espectacles en escenaris incomparables.

+ veure activitats

Recreant la història

Ibers, romans, reis medievals i altres personatges de la història cobren vida aquest estiu al nostre patrimoni cultural. Et descobreixen el nostre passat. 

+ veure activitats

Passejades d'estiu

Propostes refrescants per gaudir del patrimoni monumental, arqueològic i literari de Catalunya aquest estiu.

+ veure activitats

Estiu amb infants i per als infants

Casals d’estiu, tallers, concerts i visites diferents per apropar el patrimoni cultural als més petits i les més petites de casa. 

+ veure activitats