Programació d'estiu 2021 | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

UN ESTIU PER TORNAR A DESCOBRIR CATALUNYA A TRAVÉS DEL SEU PATRIMONI CULTURAL

Arriba l'estiu i, amb ell, museus, monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya tornen a omplir-se de propostes culturals per a totes les edats, perquè després d'aquest any tan difícil tornis a gaudir el nostre patrimoni cultural.

Escenaris únics, perfectes per gaudir d'activitats culturals que et faran viure noves experiències en llocs plens d'història: noves visites guiades i teatralitzades, festivals i cicles de concerts en escenaris monumentals, cinema a la fresca, activitats familiars, rutes i escapades que combinen el patrimoni cultural i natural. 

El primer pas, abans de començar la teva aventura pel patrimoni, és accedir a l'agenda que t'hem preparat i triar els escenaris i propostes que més t'agradin, on viure moments màgics i singulars. També pots fer-ho a través del mapa interactiu geolocalitzat.
 

Et convidem a emprendre un viatge fascinant!


Comarques de Barcelona i Catalunya Central

Gaudeix de les vespres al Castell d’Olèrdola el qual celebra 100 anys d'excavacions ininterrompudes al jaciment, d’un taller de circ al Museu d’Arqueologia de Catalunya a Barcelona, del cinema a la fresca al pati del MNACTEC o de les nits d’estiu a la terrassa del Museu d’Història de Catalunya amb les veus femenines procedents de la Mediterrània.

+ veure activitats

Comarques gironines

Viu les nits màgiques dels concerts al Fòrum romà d’Empúries. Sent la música medieval que impregnarà les parets del monestir de Sant Pere de Rodes; marida’l amb les divertides noces teatralitzades a Santa Maria de Vilabertran o amb un dels clàssics de l’estiu empordanès: la Schubertíada. No et perdis les noves visites teatralitzades al Museu d'Art de Girona, el Museu d'Arqueologia de Catalunya a Ullastret i a Sant Pere de Rodes, o les visites al capvespre a monuments tan singulars com el Monestir de Sant Pere de Galligants, o l'Hospital de santa Caterina.

+ veure activitats

Terres de Lleida i Aran

Us estiu ple de música amb el cicle musical La Pedra Parla en un espai únic com el Monestir de Santa Maria a Vallbona de les Monges, el Guitar Festival al conjunt d’art rupestre de la Roca dels Moros del Cogul i un clàssic de música al Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig.

+ veure activitats

Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre

Gaudeix de les noves visites al Castell de Miravet, la Cartoixa d'Escaladei o el Reial Monestir de Santes Creus, tres grans monuments ubicats en paratges naturals de postal. Hi torna, també, 2.000 anys enrere als espais de la Tarragona romana i imperial. 

+ veure activitats

La nostra Comunitat

#patrimonigencat