Activitats

Castell de Claramunt
27è Festival Anoia Folk
Quan?

Dissabte, 2 de setembre

On?

Castell de Claramunt

Més detalls
Preu
14 €

El Castell de Claramunt acull un any més el seu emblemàtic festival de Música, l'AnoiaFolk. Una proposta que s'ha consolidat com a referent obligat de la combinació entre patrimoni i música a la comarca de l'Anoia. ​L'AnoiaFolk se celebra des del 1997, després de la rehabilitació del castell de Claramunt. Amb ​Marina Rossell i Guillem Ramisa.

Dissabte, 2 de setembre

PROGRAMA
A les 22 h actuarà el poeta i cantant, Guillem Ramisa. En Guillem Ramisa és art; és música, és poesia i sobretot és sentiment. Ell, la seva veu i la seva guitarra ens oferiran cançons senzilles, melòdiques i plenes de llum, tranquil•les i nostàlgiques, però no per això tristes. 

A les 23,30h actuarà la gran Marina Rossell. Nascuda a la Gornal (Alt Penedès) va entrar en contacte amb gent de la Nova Cançó i es donà a conèixer ràpidament gràcies a la qualitat de la seva veu, amb un repertori heterogeni, marcat per un to feminista i pel compromís polític. Però la Marina no abandona mai la seva part més personal, més íntima: la creativa. I en aquest disc, el vint-i-cinquè de la seva trajectòria, hi trobem temes quasi confessionals com “Guardo el dubte” o “Morir d’un llamp”. O la cançó que dona títol a aquest treball, “300 crits”, que senyala els crits nascuts de totes les emocions humanes: crits de goig, de desesper, crits interminables que, a vegades, travessen la naturalesa.

PREUS
L’aforament és limitat i les entrades es poden comprar de forma anticipada a partir del dia 15 de juliol al web per 12 € o el mateix dia a taquilla per 14 €. Els menors de 16 anys 6 €. 

L’Anoia Folk és una activitat organitzada per l’Associació Cultural la Llobreia i l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya.

 

Anoia Folk 2023

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural