Activitats

Cartoixa d'Escaladei
Concert - 2a Passejada espiritual per Escaladei
Quan?

Divendres, 26 d'agost

On?

Cartoixa d'Escaladei

Preu
15 €

19.00 h

Preu: 15 €

VENDA ONLINE D'ENTRADES

Aforament limitat

Divendres, 26 d'agost

L'espiritualitat de la música en J. S. Bach, és un fet, un motor, i una fi. Tot el seu treball musical, era dedicat a una forma d'existir superior, i la música el medi de connexió.

El Grup ReBla'T, uneix l'espiritualitat d'aquesta música, i la transporta a diferents espais de la Cartoixa d'Escaladei, espai que transpira espiritualitat, i proposa un passeig pels seus espais, juntament amb l'audició d'algunes de les seves obres més íntimes, les obres per a instrument sol.

Un passeig per anar a trobar la música del geni alemany, per anar-se a trobar un mateix, per anar a gaudir de la música de J. S. Bach.

Per aquesta ocasió, el grup ReBla'T, ha preparat les tres últimes Suites per a violoncel, que transmetran, cadascuna en un espai diferent d'aquest monument màgic, tota la pau, serenor, recolliment, i cerca interior que transmeten aquestes peces.

El Grup ReBla'T són:

Daniel Claret

DANIEL CLARET MORA, violoncel suite num. 4

Vaig néixer a Barcelona l'any 1987 en una família de músics. sóc fill de pares violoncel·listes i tots dos han sigut sempre la meva referència. Altres mestres que m'han ajudat a evolucionar i són una gran influència per a mi són Jordi Mora, Julius Berger i Bernard Greenhouse, amb qui he tingut el privilegi de treballar intensament i de forma continuada. Als 23 anys vaig debutar com a solista al Palau de la Música Catalana, i en guardo un record molt especial. He realitzat actuacions com a solista amb altres formacions com l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA), l'OSSXXI, l'Orquestra Camera Musicae (OCM), la Bruckner Akademie Orchester (BAO) o la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. Vaig ser violoncel solista de l'OCM durant 6 anys, un període de gran aprenentatge en molts sentits. Actualment, col·laborro amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona (OBC), l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu de Barcelona i l'ONCA.

Laia Puig

LAIA PUIG, violoncel suite num. 5

S'ha presentat com a solista amb l'Orquestra Simfònica del Vallès al Palau de la Música Catalana, amb l'Orquestra de Cambra del Garraf al Festival Internacional Pau Casals, Orquestra Simfònica Julià Carbonell, Camerata XXI, Orquesta Andrés Segovia, Orquesta Vigo 430, Camerata Musica Wien i ha ofert recitals a tot el territori espanyol. Laia Puig va fer l'estrena mundial de l'obra inèdita "Concerto Libero" de X. Montsalvatge al Festival Castell de Peralada (2012). Ha estat guardonada en nombroses ocasions en els concursos Germans Claret, Concurs Nacional Ciutat de Xàtiva, Concurs Internacional de Llanes i Primer Palau de Barcelona.
Actualment compagina la docència al Conservatori Superior de Música d'Aragó amb la interpretació.

Amat Santacana

AMAT SANTACANA, violoncel suite num. 6

És membre fundador del Qvixote Quartet amb qui ha actuat a les principals sales de concert i festivals del país, arreu d'Europa i de Sudamèrica. Ha enregistrat el disc Tempo rubato amb la cantant Mayte Martin i les sonates per a violoncel i baix continu de Vivaldi amb el seu mestre Roel Dieltiens. Ha sigut professor de violoncel al Conservatori Municipal de Música de Manresa durant deu anys. També ha impartit classes magistrals a Veneçuela convidat pel mestre Abreu, a Bolívia i a la Jove Orquestra Nacional de Catalunya. Actualment es troba immers en el projecte de redescobrir la música escrita per als violoncels oblidats del segle XVIII i ho compagina amb la docència al Conservatorio Superior de Música de Castilla y León

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural