Activitats

Cartoixa d'Escaladei
Festival Terrer - Raül Refree i Carles Viarnès
Quan?

Dissabte, 19 d'agost: Raül Refree Diumenge, 20 d'agost: Carles Viarnès

On?

Cartoixa d'Escaladei

Més detalls
Preu
22 i 28 €

Dissabte 19 a les 19 h, Raül Refree

Diumenge 20 a les 12 h, Carles Viarnès
 

Dissabte, 19 d'agost: Raül Refree Diumenge, 20 d'agost: Carles Viarnès

La Cartoixa d’Escalei acull el concert inaugural del Festival Terrer amb Raül Refree i Núria Andora, i diumenge 20 d'agost amb Carles Viarnès.

RAÜL REFREE

Raül Refree ha produït artistes de la talla de Rosalía, Lee Ranaldo o El Niño de Elche. El seu talent l’ha portat a amassar una llarga llista de premis i el reconeixement de la indústria per les seves produccions innovadores. La seva obra es nodreix de gèneres molt diferents: els reinventa i crea un estil únic i indesxifrable.

Ens presenta en primícia el directe de El espacio entre, l’últim disc personal del multifacètic músic i productor. Carregat d’una forta dosi experimental, aquesta proposta representa un viatge musical a través d’un espectacle immersiu a la Cartoixa d’Escaladei ple de sensibilitat i textura que mescla percussió, instruments clàssics i sons electrònics. Tot el conjunt destil·la una atmosfera íntima, molt física, que vol generar una reacció genuïna en el públic.

Raül Refree, piano, samplers, guitarra flamenca i elèctrica.
Núria Andorra, vibrafon i percussions

Entrades 28€. COMPRA L'ENTRADA: 
Obertura de portes a les 18 h
Tast de vins representatius de la DOQ Priorat
Tast d’oli de la DOP Siurana

 

Raül Refree

CARLES VIARNÈS

Resulta evident que el pas de Carles Viarnès per l’escolania de Montserrat va deixar una empremta en la seva manera d’entendre la música. En els darrers anys ha col·laborat amb diferents artistes i ha fet música per a diferents formats com espectacles teatrals o sèries de televisió.

Hyper_O, l’àlbum que ens presenta, dona tot el protagonisme a l’hiperorgue, cosa que el converteix en el primer català a concebre un disc per a aquest instrument innovador. El disc, construït a partir de modes gregorians i amb una forta inspiració minimalista, resulta una experiència inclassificable per als sentits. El seu so és delicat i melancòlic, però no hi busca tan sols una experiència plàcida per a l’espectador sinó també una reacció, una transformació.

El disc es presentará en escenaris emblemàtics de l’escena musical catalana i europea, com el Festival Sònar o l’Orgelpark d’Amsterdam. Sempre acompanyat dels dos exemplars d’hiperorgue fets a mida per a aquest espectacle, Carles Viarnès portarà a la Cartoixa d’Escaladei un so experimental, a cavall entre allò nou i allò clàssic.

Entrades 22 €. COMPRA L'ENTRADA: https://entradium.com/es/events/carles-viarnes-escaladei
Tast de vi del celler Scala Dei a les 11.30 h
Opertura de portes a les 12 h

 

Carles Viarnès

 

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural