Actualitat

El castell de Miravet acull a Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic en concert

El concert, que se celebrarà el diumenge 28 de març a les 12 del migdia, és gratuït i degut a les mesures sanitàries contra la Covid19 cal fer reserva prèvia.

12/03/2021 / Administrador

Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic actuaran al castell de Miravet el diumenge 28 de març en el marc del programa Ritmes! Batecs de Cultura als museus, monuments i jaciments de Catalunya, que impulsa el Departament de Cultura.

El músic de la Garriga presentarà a Miravet les cançons del seu darrer disc El ball i el plany (Fina Estampa) que va publicar l’any passat en plena pandèmia. El concert l’organitzen l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i l’Ajuntament de Miravet que se sumen al programa Ritmes!, una iniciativa del Departament de Cultura per dinamitzar els espais patrimonials obrint-los a diferents propostes i activitats culturals. L’actuació serà gratuïta, amb aforament limitat per a 150 localitats. Les persones que vulguin assistir-hi han de fer reserva prèvia a l’Ajuntament de Miravet trucant al telèfon 977 407 134.

Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic

Amb el seu inseparable acordió, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic ofereixen una proposta musical que beu de les sonoritats mediterrànies i llatines i on són presents estils tan coneguts com l’havanera, la rumba i el raï, però també,  el reggae, la cúmbia o el dub. Fundador del grup Dusminguet i ànima de la Troba Kung-Fu, Joan Garriga és un dels músics més destacats de la música popular feta a Catalunya els darrers 30 anys. Descobridor de la Rúmbia -barreja de rumba i cúmbia-, la seva trajectòria musical és una referència obligada a casa nostra per conèixer la fusió d’estils i sons de les músiques d’arrel mediterrània i llatina.

 

Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic

 

Més Actualitat
Accessibilitat

30/07/2021
Castellterçol recorda la figura de l'etno-coreògraf Manuel Cubeles i Solé (1920-2017) amb motiu del centenari del seu naixement

  • L'acte s'inclou en la commemoració de la mort d'Enric Prat de la Riba que se celebra cada any el dia 1 d'agost a la Casa Museu Prat de la Riba de Castellterçol.
  • L'acte se centrarà a aprofundir en la figura de Manuel Cubeles amb motiu dels cent anys del seu naixement i comptarà, també, amb l'espectacle de dansa "La difícil senzillesa" de l'Esbart Marboleny de les Preses.

27/11/2020
Descobert el possible nom original de la ciutat ibèrica del Castellet de Banyoles

La ciutat seria coneguda amb el nom de Kum segons la inscripció ibèrica apareguda en un fragment de plom.

Aquest matí, al jaciment ibèric de Castellet de Banyoles, a Tivissa (Ribera d’Ebre), s’ha anunciat una significativa troballa que permetria demostrar que Castellet de Banyoles, capital del poble ibèric dels Ilercavons, era coneguda amb el nom ibèric de Kum.

10/05/2021
Eduard Iniesta presenta el seu darrer disc “Trajecte Animal” al convent de Sant Bartomeu de Bellpuig

El concert, que se celebrarà el dissabte 22 de maig a les 8 del vespre, és gratuït però té places limitades i cal fer reserva prèvia.

 

El reconegut músic Eduard Iniesta actuarà al convent de Sant Bartomeu de Bellpuig el dissabte 22 de maig en el marc del programa Ritmes! Batecs de Cultura als museus, monuments i jaciments de Catalunya, que impulsa el Departament de Cultura.

Logo

accessibilitat | avis legal i privacitat | política de galetes | © Departament de Cultura 2018 Agència Catalana del Patrimoni Cultural