El llibre de la Xarxa | Patrimoni Cultural. Generalitat de Catalunya

La Xarxa Territorial de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre presenten un nou projecte editorial que proposa una manera lúdica d'aproximar els museus catalans locals a grans i petits!


El llibre sorgeix de la col·laboració que s'ha fet amb l'editorial Mediterrània i la seva proposta de crear un llibre que representi cada un dels 13 museus de la Xarxa que il·lustrats per Miguel Bustos, presenten el seu patrimoni a l'estil britànic On és Wally? .

A través de les seves pàgines els lectors poden cercar peces amagades entre les diferents il·lustracions, hi ha diferents nivells de dificultat perquè grans i petits hi puguin jugar alhora que aprenen i descobreixen l'oferta cultural de Catalunya. Una pàgina final ofereix curiositats per seguir buscant en les il·lustracions.

Perquè sigui el més accessible possible a tots els públics, aquesta part final disposa d'un codi QR que permet ampliar la mida de lletra i alhora permet fer una lectura de pantalla per a persones amb dificultats visuals.

Podeu aconseguir el llibre en els diferents museus de la Xarxa i en totes les llibreries de parla catalana!

Doneu una ullada:  https://issuu.com/mediterraniapublisher/docs/cerca_i_troba_museus_de_tarragona